ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Άνοιξαν την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας οι αγρότες – Οι ουρές των αυτοκινήτων ξεπερνούν τα 15 χιλιόμετρα (βίντεο)

Οργισμένοι οι οδηγοί

Άνοιξαν την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας οι αγρότες – Οι ουρές των αυτοκινήτων ξεπερνούν τα 15 χιλιόμετρα (βίντεο)

Οι αγρότες τελικά αποφάσισαν να ανοίξουν το δρόμο της εθνικής οδού Αθηνών- Θεσσαλονίκης στο ύψος των Θερμοπυλών που είχαν κλείσει από το μεσημέρι, με τις ουρές των εγκλωβισμένων αυτοκινήτων στους παραδρόμους να ξεπερνούν τα 15 χιλιόμετρα.

Υπενθυμίζεται ότι στον κόμβο του Μπράλου στις 12 το μεσημέρι μεταφέρθηκαν μηχανήματα από το μπλόκο της Ανθήλης, ενισχύθηκε με μελισσοκόμους από τη Λαμία κι άλλες περιοχές, ενώ αγρότες από την Βόρεια Εύβοια, το Δομοκό αλλά και την υπόλοιπη Φθιώτιδα βρέθηκαν εκεί καταλαμβάνοντας και τα 2 ρεύματα της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας.

Βίντεο από την κινητοποίηση των αγροτών

Η αστυνομία προχώρησε σε εκτροπή της κυκλοφορίας, όμως μέσα σε λίγο διάστημα χιλιάδες αυτοκίνητα εγκλωβίστηκαν στο ρεύμα καθόδου προς την Αθήνα με μια ουρά που έφτανε από τη Λαμία μέχρι τις Θερμοπύλες, ενώ στο ρεύμα ανόδου από Αθήνα προς τη Λαμία οι ουρές ξεπερνούσαν και τα 7 km από το Μώλο μέχρι τις Θερμοπύλες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ουρές χιλιομέτρων εξαιτίας της κινητοποίησης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.