ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αυξημένες καθυστερήσεις στους δρόμους της Αθήνας – Δείτε που είναι έντονα τα προβλήματα

Στον Κηφισό και στην Αττική οδό παρατηρούνται καθυστερήσεις

Αυξημένες καθυστερήσεις στους δρόμους της Αθήνας – Δείτε που είναι έντονα τα προβλήματα

Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων παρατηρούνται στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας στην άνοδο της Βασ. Σοφίας στα δύο ρεύματα της Κηφισίας στη Μεσογείων και Κατεχάκη καθώς και σε τμήματα της λεωφόρου Ποσειδώνος και της λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Χάος επικρατεί στους κεντρικούς δρόμους της Αττικής από νωρίς το πρωί της Τετάρτης 17 Ιουλίου, αφού ήδη παρατηρείται αυξημένη κίνηση.

Συγκεκριμένα, μεγάλες είναι οι καθυστερήσεις και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισού, από το ύψος των ΚΤΕΛ μέχρι και τη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ και στην έξοδο της Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου οι οδηγοί πρέπει να οπλιστούν με υπομονή.

Καθυστερήσεις σημειώνονται και στην Αττική οδό:

Στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο:
10΄-15΄ στην έξοδο για Λαμία,
10΄-15΄από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας

Στο ρεύμα προς Ελευσίνα:
10΄-15΄στην έξοδο για Λαμία,
5΄-10΄από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κηφισίας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.