ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Δείτε σε ποιους δρόμους της Αττικής υπάρχει αυξημένη κίνηση (χάρτης) (upd)

Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

Δείτε σε ποιους δρόμους της Αττικής υπάρχει αυξημένη κίνηση (χάρτης) (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 08:41) Στο «κόκκινο» είναι η κίνηση που παρατηρείται το πρωί της Τετάρτης στους περισσότερους κεντρικούς δρόμους του λεκανοπεδίου Αττικής, και κυρίως στον Κηφισό, έπειτα από τροχαίο ατύχημα.

Καθυστερήσεις παρατηρούνται επίσης και στο κομμάτι από το ύψος του Αγ. Ιωάννη στου Ρέντη έως και την έξοδο για Πειραιά. Σημειώνεται ότι πριν από λίγη ώρα σημειώθηκε τροχαίο στο ύψος της Λένορμαν στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.

Κυκλοφοριακή συμφόρηση από Αττική οδό μέχρι Περιστέρι και στην άνοδο από Λένορμαν μέχρι Νέα Φιλαδέλφεια. Πολύ αυξημένη η κίνηση και περιμετρικά του λιμανιού του Πειραιά και στις πύλες για Αργοσαρωνικό και Κυκλάδες. TROXAIO-KIFISOS

Υπενθυμίζεται ότι από σήμερα πραγματοποιούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης στον Κηφισό στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος της Αχαρνών.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, κίνηση τώρα καταγράφεται και στους εξής δρόμους:

-Μεσογείων
-Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη )
-Κατεχάκη (ρεύμα προς Ηλιούπολη)
-Λ. Κηφισίας (άνοδος)
-Λ. Κηφισίας (κάθοδος)

Η κίνηση τώρα στην Αττική Οδό

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.