ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Δείτε σε ποιους δρόμους της Αττικής υπάρχει αυξημένη κίνηση (χάρτης)

Καθυστερήσεις στην Αττική οδό - Ακινητοποιήθηκε όχημα πάνω στην έξοδο προς τη λεωφ.Κηφισού

Δείτε σε ποιους δρόμους της Αττικής υπάρχει αυξημένη κίνηση (χάρτης)

Για ακόμη ένα πρωινό, αυξημένη είναι η κίνηση που καταγράφεται στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου Αττικής.

Ειδικότερα, υπάρχουν προβλήματα στην Αττική Οδό στην έξοδο προς Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα, στον Κηφισό και την λεωφόρο Αθηνών προς Ασπρόπυργο.

Στην Αττική Οδό καταγράφονται καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα 20΄-25΄από κόμβο Ηρακλείου έως κόμβο Μεταμόρφωσης (έξοδο για Λαμία) καθώς ένα αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε πάνω στην έξοδο προς τη λεωφόρο Κηφισού.

Στον Κηφισό στην άνοδο υπάρχει κίνηση από το ύψος των ΚΤΕΛ μέχρι τη Μεταμόρφωση και στην κάθοδο από το ύψος της Αττικής Οδού μέχρι το Αιγάλεω.

Σημαντικές δυσκολίες για τους οδηγούς και στη λεωφόρο Αθηνών προς Ασπρόπυργο από το ύψος του Χαϊδαρίου κυρίως λόγω του μεγάλου αριθμού φορτηγών που κινούνται στο συγκεκριμένο ρεύμα κυκλοφορίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.