ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Σέριφος: Η απόδειξη ότι είμαστε στην χώρα που καίγονται ακόμα και τα βράχια...

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά: Boeing 777 της KLM επέστρεψε στο Αμστερνταμ έπειτα από τεχνικό πρόβλημα

Η πτήση KLM705 με προορισμό το Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας άλλαξε πορεία ενώ πετούσε πάνω από το γειτονικό Βέλγιο

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά: Boeing 777 της KLM επέστρεψε στο Αμστερνταμ έπειτα από τεχνικό πρόβλημα

Aκόμα ένα περιστατικό καταγράφηκε με αεροσκάφη τέτοιου τύπου, καθώς ένα Boing 777 της ολλανδικής αεροπορικής εταιρείας KLM επέστρεψε σήμερα στο αεροδρόμιο Σίπχολ του Αμστερνταμ αφού ανέφερε ένα αδιευκρίνιστο τεχνικό πρόβλημα.

Η πτήση KLM705 με προορισμό το Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας άλλαξε πορεία ενώ πετούσε πάνω από το γειτονικό Βέλγιο και αφού ζήτησε να της δοθεί άδεια να προσγειωθεί προληπτικά, είπε εκπρόσωπος της ολλανδικής υπηρεσίας ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας.

Δεν έγινε σαφές ποιo ήταν το πρόβλημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι όπως έγινε γνωστό σήμερα, πριν από μερικές εβδομάδες το παρμπρίζ ενός τζάμπο τζετ της Boeing ράγισε ξαφνικά κατά τη διάρκεια πτήσης που είχε αναχωρήσει από το Λονδίνο με προορισμό το Σαν Φρανσίσκο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.