ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

«Εφιαλτικές» στιγμές για τους επιβάτες πτήσης της Qatar Airways – Ακινητοποιήθηκε το αεροπλάνο χωρίς κλιματισμό (βίντεο)

Η πτήση θα ξεκινούσε από την Αθήνα και είχε προορισμό το Κατάρ

«Εφιαλτικές» στιγμές για τους επιβάτες πτήσης της Qatar Airways – Ακινητοποιήθηκε το αεροπλάνο χωρίς κλιματισμό (βίντεο)

«Εφιαλτικές» στιγμές βίωσαν την περασμένη Δευτέρα οι επιβάτες πτήσης της Qatar Airways, καθώς σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν έμειναν για ώρες μέσα στο ακινητοποιημένο αεροπλάνο στο οποίο δεν λειτουργούσε ο κλιματισμός εν μέσω υψηλών θερμοκρασιών.

Η πτήση θα ξεκινούσε από την Αθήνα και είχε προορισμό το Κατάρ.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok φαίνονται καπνοί να βγαίνουν από το αεροπλάνο πριν την επιβίβαση στην πτήση QR-204 που ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 2 μετά το μεσημέρι αλλά τελικά δεν πραγματοποιήθηκε.

@louiseinzk smoke came bellowing out from the aircraft….. #qatar #athensairport #smoke #fire ♬ original sound – Louise Inzk

Σε άλλο βίντεο μέσα από το αεροσκάφος φαίνονται οι επιβάτες να προσπαθούν να δροσιστούν με πρόχειρο τρόπο με το air condition να μην δουλεύει.

@louiseinzk #fire #qatar #somethingwrong #badflight #athens #flightcancelled #chaos ♬ original sound – Louise Inzk

Στο αεροπλάνο επέβαινε η εργαζόμενη στο κανάλι 7News της Αυστραλίας, Τζόντι Γκρόκοκ, η οποία περιέγραψε ότι «ξεκίνησαν το αεροπλάνο που σταμάτησε αμέσως. Τότε έβαλαν ξανά μπροστά τον κινητήρα αλλά και πάλι σταμάτησε αμέσως. Στο τέλος έχασα τον λογαριασμό πόσες φορές συνέβη αυτό μέσα σε δύο ώρες. Μετά από δύο ώρες ο πιλότος μας είπε ότι υπήρχε ένα τεχνικό ζήτημα».

«Στάζαμε από τη ζέστη. Δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να ιδρώνουμε και οι άνθρωποι είχαν εκνευριστεί και έκαναν παράπονα. Κάποιος έλεγε “θα πεθάνουμε, αφήστε μας να κατέβουμε. Ζήτησα νερό και μου είπαν ότι δεν είχαν» πρόσθεσε η Γκρόκοκ.

Σύμφωνα με την ίδια η ταλαιπωρία συνεχίστηκε και μετά την αποβίβαση καθώς χρειάστηκε να μείνουν για αρκετές ώρες στην ουρά μέχρι να κανονίσουν την επιβίβασή τους σε νέα πτήση το πρωί της Τρίτης.

Στο αεροπλάνο επέβαιναν και αρκετοί αθλητές του Muaythai που ταξίδευαν για να λάβουν μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα IFMA με έναν εξ αυτών να αναρτά βίντεο μέσα από το αεροπλάνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.