ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «δανεικά κι αγύριστα» κι ο ΣΥΡΙΖΑ «τα παίρνει» από τους βουλευτές του! Ωραία χώρα!

Εκλογές 2023: Αυξημένη η κίνηση στα λιμάνια, αεροδρόμια, σταθμούς ΚΤΕΛ και εθνικές οδούς – Αναχωρούν οι ετεροδημότες

Αδειάζει το κλεινόν άστυ για μία ακόμα φορά

Εκλογές 2023: Αυξημένη η κίνηση στα λιμάνια, αεροδρόμια, σταθμούς ΚΤΕΛ και εθνικές οδούς – Αναχωρούν οι ετεροδημότες

«Όπου φύγει φύγει» οι ετεροδημότες από λιμάνια, αεροδρόμια, σταθμούς ΚΤΕΛ και εθνικές οδούς για να μεταβούν στον τόπο καταγωγής τους και να ψηφίσουν στις εκλογές 2023.

Αδειάζει το κλεινόν άστυ για μία ακόμα φορά, καθώς μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου, οι ετεροδημότες καλούνται να μεταβούν στον τόπο που ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα ενόψει της δεύτερης κάλπης της 25ης Ιουνίου 2023.

Η κίνηση σε λιμάνια, αεροδρόμια και σταθμούς λεωφορείων είναι ιδιαίτερα αυξημένη από χθες Παρασκευή (23/6) και σήμερα Σάββατο κορυφώνεται η έξοδος των ψηφοφόρων.

Το Λιμάνι του Πειραιά έχει αρκετή κίνηση με τα καράβια να αναχωρούν με πληρότητα άνω του 90%, ενώ γεμάτα αναχωρούν και τα υπεραστικά λεωφορεία που έχουν βάλει κι εξτρά δρομολόγια.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στις εθνικές οδούς, όπου δεκάδες χιλιάδες οχήματα έχουν φύγει από Κόρινθο κι Αφίδνες, ενώ δεν είναι λίγοι κι αυτοί που μεταβαίνουν στον τόπο τους με αεροπλάνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εξάλλου, ελεύθερη μέχρι το πρωί Δευτέρας είναι η διέλευση των οχημάτων από τα διόδια στις εθνικές οδούς και την Αττική Οδό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.