Να δούμε πως θα «ξεμπερδέψει» ο Κ.Μητσοτάκης με τον Ν.Τραμπ. Όχι εύκολα, πάντως…

Επιβατικό αεροσκάφος από Ντουμπάι για Μόσχα εξέπεμψε σήμα κινδύνου: Προσγειώθηκε στην πόλη Αστραχάν

«Δεν υπήρξαν τραυματισμοί»

Επιβατικό αεροσκάφος από Ντουμπάι για Μόσχα εξέπεμψε σήμα κινδύνου: Προσγειώθηκε στην πόλη Αστραχάν

Ένα επιβατικό αεροσκάφος της Boeing, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο από Ντουμπάι προς Μόσχα, εξέπεμψε σήμερα σήμα κινδύνου.

Εξέπεμψε σήμα, ενώ πετούσε πάνω από την Κασπία Θάλασσα, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια σε αεροδρόμιο στη ρωσική πόλη Αστραχάν, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο IFAX, επικαλούμενο υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών.

«Το αεροπλάνο έκανε ασφαλή προσγείωση στο Αστραχάν. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί», δήλωσαν οι υπηρεσίες αεροπορίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.