ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Έρευνες για μικρό αεροσκάφος με τρεις επιβάτες που εξαφανίστηκε από την Ιταλία ενώ πετούσε προς τη Γαλλία

Οι έρευνες επικεντρώνονται αποκλειστικά στην επαρχία της Πάρμας, σε απόσταση 50 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο Παολούτσι

Έρευνες για μικρό αεροσκάφος με τρεις επιβάτες που εξαφανίστηκε από την Ιταλία ενώ πετούσε προς τη Γαλλία

Η υπηρεσία ορεινών διασώσεων της Εμίλια-Ρομάνια, που είναι υπεύθυνη για τις έρευνες ανακοίνωσε σήμερα ότι μικρό αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν τρεις Γάλλοι χάθηκε από το πρωί της Τρίτης στη βορειοκεντρική Ιταλία.

Το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο Παολούτσι, κοντά στη Μόντενα και κατευθυνόταν στη Γαλλία, ανέφερε η υπηρεσία αυτή στον ιστότοπό της.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του ξεκίνησαν το βράδυ της Τρίτης και σε αυτές συμμετέχουν αεροσκάφη της Αεροπορίας και πεζοπόρα τμήματα. Επικεντρώνονται αποκλειστικά στην επαρχία της Πάρμας, σε απόσταση 50 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο Παολούτσι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δυστυχώς, οι καιρικές συνθήκες, με τη βροχή, τον ισχυρό άνεμο και την κακή ορατότητα, καθιστούν ιδιαίτερα δύσκολες τις έρευνες και αποκλείουν προς το παρόν τη χρήση ελικοπτέρων», διευκρίνισε η υπηρεσία ορεινών διασώσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.