ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Κ.Καραμανλής και Α.Σαμαράς μιλάνε», λέει. Και;

Φολέγανδρος: Πλοίο προσέκρουσε στο λιμάνι – Τραυματίστηκαν επιβάτες – Διακομιδή με ελικόπτερο στην Σαντορίνη

Στο πλοίο επέβαιναν 53 άτομα από τους οποίους τα 29 ήταν μέλη του πληρώματος

Φολέγανδρος: Πλοίο προσέκρουσε στο λιμάνι – Τραυματίστηκαν επιβάτες – Διακομιδή με ελικόπτερο στην Σαντορίνη

Αναστάτωση επικράτησε το πρωί της Κυριακής (30/6) στο λιμάνι της Φολεγάνδρου, καθώς ένα πλοίο προσέκρουσε στο φανάρι με αποτέλεσμα να τραυματιστούν επιβάτες.

Συγκεκριμένα το πλοίο «ΣΑΟΝΗΣΟΣ» το οποίο ξεκίνησε από το λιμάνι της Σύρου και πέρασε από Πάρο, Νάξο, Ιο, Σίκινο, ενώ ήταν προγραμματισμένο μετά τη Φολέγανδρο να πάει σε Θηρασιά, Θήρα και Ανάφη, προσέκρουσε στο φανάρι του λιμανιού κατά τη διαδικασία της πρόσδεσης καθώς επικρατούσαν συνθήκες 7-8 μποφόρ.

Στο πλοίο επέβαιναν 53 άτομα από τους οποίους τα 29 ήταν μέλη του πληρώματος.

 Από την πρόσκρουση τραυματίστηκαν 5 άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο του νησιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τους τραυματίες δύο είναι μέλη του πληρώματος και τρεις είναι επιβάτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα ελικόπτερο super puma βρίσκεται ήδη στο νησί, για να παραλάβει τους 3 πρώτους τραυματίες και να τους διακομίσει στο νοσοκομείο Σαντορίνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια θα επιστρέψει για να παραλάβει και τους άλλους δυο. Στη Σαντορίνη, θα υποβληθούν σε απεικονιστικες εξετάσεις, κάτι που δεν μπορεί να γίνει στη Φολεγάνδρο, και μετά σύμφωνα με τον σχεδιασμό, και εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά, άλλο ελικόπτερο πιθανόν Σινουκ, θα τους παραλάβει από τη Σαντορίνη για την Αθήνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.