ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Forbes: Αυτό είναι το καλύτερο αεροδρόμιο στον κόσμο

Το περιοδικό ζήτησε από 5.000 ταξιδιωτικούς εμπειρογνώμονες να αξιολογήσουν 22 διαφορετικές κατηγορίες

Forbes: Αυτό είναι το καλύτερο αεροδρόμιο στον κόσμο

Το περιοδικό Forbes εγκαινίασε για πρώτη φορά τα βραβεία αεροπορικών ταξιδιών, τα Air Travel Awards.

Το περιοδικό ζήτησε από 5.000 ταξιδιωτικούς εμπειρογνώμονες να αξιολογήσουν 22 διαφορετικές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης διεθνούς αεροπορικής εταιρείας και αεροδρομίου.

Τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας επικυρώθηκαν από την ομάδα του Forbes Travel Guide και το στέμμα του καλύτερου διεθνούς αεροδρομίου κατέκτησε το αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης!

Το συγκεκριμένο αεροδρόμιο αποτελεί ένα από τα πιο διάσημα και εντυπωσιακά στον κόσμο, ενώ είναι γνωστό για την εξαιρετική εμπειρία που προσφέρει στους ταξιδιώτες. Συνδυάζει τεχνολογία, άνεση, και ψυχαγωγία, δημιουργώντας ένα χώρο που ξεπερνά τα παραδοσιακά πρότυπα ενός αεροδρομίου.

Αυτό που κάνει το Changi να ξεχωρίζει είναι η ποικιλία των ανέσεων και δραστηριοτήτων που παρέχει στους επιβάτες. Από πολυτελείς χώρους αναμονής, πισίνα στην ταράτσα, μέχρι θεματικούς κήπους όπως ο Butterfly Garden και ο Sunflower Garden.

Το «κόσμημα» του Changi, το Jewel, είναι ένας πολυχώρος που φιλοξενεί τον μεγαλύτερο εσωτερικό καταρράκτη του κόσμου, εντυπωσιακούς κήπους, καταστήματα και εστιατόρια, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία τόσο για τους ταξιδιώτες όσο και για τους ντόπιους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο για το ποια αεροπορική εταιρεία στέφθηκε η καλύτερη στον κόσμο, σύμφωνα με το Forbes; Αυτή δεν ήταν άλλη από την Emirates. Μπορείτε να διαβάσετε τον πλήρη κατάλογο των βραβείων αεροπορικών ταξιδιών του Forbes εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.