ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτή η «αντιπυρική ετοιμότητα» της κυβέρνησης, πόσους νεκρούς θα στοιχίσει ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Γερμανία: Την αναστολή πτήσεων στη Βηρυτό μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου παρατείνει η Lufthansa

Η Lufthansa αποφάσισε επίσης να παρατείνει την αναστολή των πτήσεων προς το Τελ Αβίβ έως τις 31 Οκτωβρίου

Γερμανία: Την αναστολή πτήσεων στη Βηρυτό μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου παρατείνει η Lufthansa

Παρατείνει την αναστολή των δρομολογίων της Βηρυτού έως τις 30 Νοεμβρίου, αντί της 26ης Οκτωβρίου που προβλεπόταν αρχικά ανακοίνωσε σήμερα η γερμανική αεροπορική εταιρία Lufthansa, καθώς κλιμακώνεται η σύγκρουση μεταξύ της Χεζμπολάχ και του Ισραήλ.

«Λόγω της τωρινής κατάστασης, ο όμιλος Lufthansa προσαρμόζει εκ νέου το πτητικό του πρόγραμμα», δήλωσε σε ανακοίνωση ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός όμιλος αερομεταφορών.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Lufthansa αποφάσισε επίσης να παρατείνει την αναστολή των πτήσεων προς το Τελ Αβίβ έως τις 31 Οκτωβρίου και να διατηρήσει σε ισχύ τη διακοπή δρομολογίων προς την Τεχεράνη έως και τις 14 Οκτωβρίου.

Η ελβετική θυγατρική της Swiss ανακοίνωσε επίσης ότι αποφάσισε να αναστείλει τις πτήσεις προς και από το Τελ Αβίβ έως και την Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2024. Όλες οι πτήσεις από και προς τη Βηρυτό αναστέλλονται έως και το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024, δήλωσε η εταιρία σε ανακοίνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο όμιλος Lufthansa, στον οποίο περιλαμβάνονται επίσης η Austrian Airlines και η Brussels Airlines, έχει τροποποιήσει αρκετές φορές το πτητικό της πρόγραμμα τους τελευταίους μήνες λόγω των εντάσεων στη Μέση Ανατολή, όπως έκαναν και άλλες αεροπορικές εταιρίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.