ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έχουν και χιούμορ: «Αναβαθμίστηκε η ελληνική οικονομία»!

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε 24ωρη απεργία για την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου

Το προεδρείο του σωματείου θα βρεθεί στον τόπο του εγκλήματος για να αποτίσει φόρο τιμής στους αδικοχαμένους

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε 24ωρη απεργία για την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου

Το Σωματείο Εργαζομένων Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ (ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ), αποφάσισε 24ωρη πανελλαδική απεργία για την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, «προκειμένου να αποτίσουμε φόρο τιμής στους συνανθρώπους και στους συναδέλφους μας που χάθηκαν στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών».

Την ίδια ημέρα το προεδρείο του σωματείου θα βρεθεί στον τόπο του εγκλήματος για να αποτίσει φόρο τιμής στους αδικοχαμένους και καλεί τα στελέχη, συναδέλφους και μέλη του να συμμετέχουν μαζικά στα κατά τόπους συλλαλητήρια.

Επίσης, το Δ.Σ. του σωματείου με απόφασή του, που εστάλη και στην Π.Ο.Σ.& Μ.Σ.Τ., «θεσμοθετεί και καταστατικά την 28η Φλεβάρη ως ημέρα απεργίας, ώστε ποτέ να μην ξεχαστεί η αποφράδα αυτή ημέρα που σημάδεψε τις ζωές μας».

Τα αιτήματα του σωματείου ασφάλεια επιβατών και εργαζομένων, απονομή δικαιοσύνης, τιμωρία των υπευθύνων όσο ψηλά και αν βρίσκονται, είναι «αιτήματα διαχρονικά και καθολικά, είναι αιτήματα όλων όσων απαιτούμε δικαίωση των οικογενειών των ανθρώπων που χάθηκαν».

Επιπλέον, ζητούν άμεσες προσλήψεις προσωπικού, επαναφορά του πλαισίου του Γ.Κ.Κ., αντικατάσταση τροχαίου υλικού, τοποθέτηση και λειτουργία των συστημάτων ασφαλείας ETCS & GSMR, φωτοσήμανση και τηλεδιοίκηση.

«Η 28η Φλεβάρη είναι για εμάς ημέρα τιμής και μνήμης. Είναι ημέρα μνήμης, περισυλλογής και αγώνα και αυτή την ημέρα ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ από αυτούς που με την στάση και τις προτροπές τους προς τους πολίτες προσπαθούν να την καπηλευθούν, είτε για να αποκομίσουν κομματικά οφέλη, είτε για να χτίσουν καριέρες πάνω στις λαμαρίνες και τα άψυχα κορμιά των συμπολιτών και των συναδέλφων μας», αναφέρουν χαρακτηριστικά δηλώνοντας πως «57 ψυχές ζητούν δικαίωση και 10 εκατομμύρια πολίτες ζητούν ασφάλεια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.