ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ιταλία: Εκτός λειτουργίας το αεροδρόμιο της Κατάνιας λόγω ηφαιστειακής τέφρας από την Αίτνα

Nέα προβλήματα για τους ταξιδιώτες κατά την υψηλή θερινή τουριστική περίοδο

Ιταλία: Εκτός λειτουργίας το αεροδρόμιο της Κατάνιας λόγω ηφαιστειακής τέφρας από την Αίτνα

Mετά την έκρηξη του γειτονικού ηφαιστείου της Αίτνα ανεστάλησαν οι σημερινές πτήσεις του εξυπηρετούν το αεροδρόμιο της Κατάνιας, στην ανατολική Σικελία, όπως ανακοίνωσε η εταιρία διαχείρισης του αεροδρομίου, δημιουργώντας νέα προβλήματα για τους ταξιδιώτες κατά την υψηλή θερινή τουριστική περίοδο.

Η Αίτνα, ένα από τα πιο ενεργά ηφαίστεια στον κόσμο, καταγράφει έντονη δραστηριότητα τις τελευταίες ημέρες, εκτοξεύοντας καυτή τέφρα και λάβα.

Το αεροδρόμιο της Κατάνιας είχε ήδη κλείσει νωρίτερα αυτό τον μήνα λόγω της ηφαιστειακής τέφρας στον ουρανό. Αποτελεί κόμβο για το ανατολικό τμήμα της Σικελίας και προσελκύει περισσότερες αφίξεις από την πρωτεύουσα Παλέρμο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι αρχές αποφάσισαν την «αναστολή όλων των εισερχόμενων και εξερχόμενων πτήσεων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η αναστολή θα έχει ως αποτέλεσμα ακυρώσεις και/ή εκτροπή πτήσεων σε άλλα αεροδρόμια», πρόσθεσε η εταιρία διαχείρισης του αεροδρομίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.