ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κίνηση: Κυκλοφοριακό κομφούζιο σε Κηφισό, Αττική Οδό, Κηφισίας και Βασιλίσσης Σοφίας

Με αρκετή υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί

Κίνηση: Κυκλοφοριακό κομφούζιο σε Κηφισό, Αττική Οδό, Κηφισίας και Βασιλίσσης Σοφίας

Μεγάλο μποτιλιάρισμα επικρατεί αυτή την ώρα στον Κηφισό, στην άνοδο, από το Μοσχάτο έως και τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στην κάθοδο στο «κόκκινο» βρίσκεται το τμήμα από τη Μεταμόρφωση έως και τη Νέα Φιλαδέλφεια ενώ με χαμηλές ταχύτητες διεξάγεται η κίνηση από το ύψος της Λιοσίων μέχρι και το Αιγάλεω.

Επιπλέον μποτιλιαρισμένη είναι η Αττική Οδός στο ρεύμα προς αεροδρόμιο και συγκεκριμένα από τη Μεταμόρφωση έως και την έξοδο της Κηφισίας.

Όσον αφορά την Κηφισίας στο «κόκκινο» είναι το τμήμα από την Κατεχάκη έως την Εθνικής Αντιστάσεως και από το Υγεία έως και την οδό Πεντέλης στο Μαρούσι.

Το καθοδικό τμήμα είναι στο «κόκκινο» από τα Ανάβρυτα έως και το Κολλέγιο Αθηνών και από την Κατεχάκη έως και την Αλεξάνδρας.

Την ίδια ώρα κίνηση επικρατεί στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος της Αλεξάνδρας έως και το Χίλτον και από την Ηρώδου Αττικού έως και το Σύνταγμα.

Μποτιλιάρισμα επίσης υπάρχει στη λεωφόρο Αμαλίας και την Πανεπιστημίου σε όλο της το μήκος.

Επίσης με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα αυτοκίνητα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου από το Χίλτον έως και την Ερατοσθένους. Επίσης κίνηση υπάρχει ανά τμήματα στην άνοδο και την κάθοδο της Αλεξάνδρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.