ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

«Κομμένη» στα δύο η χώρα: Κλειστή για 4η μέρα η ΕΟ Αθηνών-Θεσσαλονίκης – H εναλλακτική διαδρομή με δωρεάν διόδια

Πρόκειται για ένα πολύωρο ταξίδι διάρκειας περίπου επτά ωρών

«Κομμένη» στα δύο η χώρα: Κλειστή για 4η μέρα η ΕΟ Αθηνών-Θεσσαλονίκης – H εναλλακτική διαδρομή με δωρεάν διόδια

«Κομμένη» στα δύο συνεχίζει να βρίσκεται η χώρα, καθώς κλειστή για 4η ημέρα παραμένει η Εθνική Οδός Αθηνών Θεσσαλονίκης στο ύψος της Θεσσαλίας, έπειτα από την κακοκαιρία Daniel.

Ωστόσο, όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν προς τον Βορρά μπορούν να ακολουθήσουν εναλλακτική διαδρομή με δωρεάν διόδια.

Άγνωστο παραμένει το πότε θα φύγουν τα νερά από το οδόστρωμα και θα είναι δυνατή η κυκλοφορία των οχημάτων. Μέχρι τότε οι επαγγελματίες οδηγοί, αλλά και όσοι πολίτες θέλουν να ταξιδέψουν από Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και το αντίστροφο θα πρέπει να ακολουθούν μία εναλλακτική διαδρομή.

Η ασφαλέστερη διαδρομή για αυτούς που θέλουν να ταξιδέψουν για Θεσσαλονίκη είναι να πάνε από την κεντρική αρτηρία και όχι από το επαρχιακό δίκτυο – το οποίο μπορεί να είναι και σε κακή κατάσταση – είναι η Ιονία Οδός, Αθηνών – Πατρών μέσω της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου και έπειτα ο αυτοκινητόδρομος από Εγνατία Ιωαννίνων – Θεσσαλονίκης και το αντίστροφο.

Βέβαια, πρόκειται για ένα πολύωρο ταξίδι διάρκειας περίπου επτά ωρών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.