ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Ξεκίνησε η μεγάλη έξοδος των εκδρομέων – Πάνω από 22.000 αυτοκίνητα πέρασαν τα διόδια της Κορίνθου

Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι δεν θα υπάρξει αυξημένη κίνηση αύριο καθώς μέχρι το απόγευμα το μεγάλο κύμα των εκδρομέων των Χριστουγέννων θα έχει φύγει από το κλεινόν άστυ

Ξεκίνησε η μεγάλη έξοδος των εκδρομέων – Πάνω από 22.000 αυτοκίνητα πέρασαν τα διόδια της Κορίνθου

Τα Χριστούγεννα είναι μόλις λίγα 24ωρα μακριά και όπως φαίνεται από την κίνηση που επικρατεί από το πρωί στους περισσότερους κεντρικούς δρόμους Αθήνας, πολλοί εκμεταλλεύονται το εορταστικό 4ήμερο ώστε να «αποδράσουν» από το κλεινόν άστυ.

Η μεγάλη έξοδος των εκδρομέων των Χριστουγέννων, κορυφώνεται στα ΚΤΕΛ Κηφισού καθώς από νωρίς το πρωί καταγράφεται αυξημένη κίνηση σε όλες τις γραμμές.

Στον σταθμό του Κηφισού, ήδη από τα ξημερώματα χιλιάδες επιβάτες περιμένουν στην ουρά προκειμένου να αγοράσουν το εισιτήριό τους και να ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές και γι’ αυτό τον λόγο οι υπεύθυνοι των εταιρειών ΚΤΕΛ, πέρα από τα τακτικά δρομολόγια, προγραμματίζουν σε κάθε γραμμή 5 με 6 έκτακτα δρομολόγια, ώστε να εξυπηρετήσουν τις αυξημένες ανάγκες του επιβατικού κοινού.

Η πληρότητα σε αρκετές περιπτώσεις και ειδικά στα δρομολόγια που έχουν προορισμό πόλεις της Βορείου Ελλάδος αγγίζει το 100%. Ωστόσο και στις υπόλοιπες γραμμές είναι αυξημένη πληρότητα, η οποία αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες ώρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι υπεύθυνοι του σταθμού εκτιμούν ότι και αύριο ενδεχομένως να υπάρξει αυξημένη κίνηση, αλλά μέχρι το απόγευμα το μεγάλο κύμα των εκδρομέων των Χριστουγέννων θα έχει φύγει από το κλεινόν άστυ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.