ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Ξεκινούν και πάλι αύριο τα δρομολόγια Αθήνα-Θεσσαλονίκη με επιβατικά τρένα

Στο 1ο βαγόνι ο Γ.Γεραπετρίτης

Ξεκινούν και πάλι αύριο τα δρομολόγια Αθήνα-Θεσσαλονίκη με επιβατικά τρένα

Ξεκινούν αύριο τα δρομολόγια Αθήνα – Θεσσαλονίκη, με χαμηλές ταχύτητες και αυξημένα μέτρα ασφαλείας οι πρώτες διαδρομές.

Με πρόσθετα μέτρα ασφάλειας και χαμηλότερες ταχύτητες ξεκινούν την Δευτέρα τα επιβατικά δρομολόγια στη σιδηροδρομική γραμμή Αθήνα- Θεσσαλονίκη – Αθήνα.

Τη Δευτέρα το πρώτο δρομολόγιο μετά την τραγωδία και θα έχει και έναν ιδιαίτερο συμβολισμό, διότι σε αυτό θα ταξιδέψουν ο υπουργός Μεταφορών Γεραπετριτης και στελέχη της Hellenic train και του ΟΣΕ , καθώς θέλουν να δώσουν το μήνυμα ότι οι μετακινήσεις είναι ασφαλείς.

Το πρώτο δρομολόγιο είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 08:28 το πρωί και θα ξεκινήσει από το σταθμό Λαρίσης στην Καλαμπάκα και το δεύτερο δρομολόγιο αναμένεται να ξεκινήσει στις 10:28 και θα πραγματοποιήσει την διαδρομή Αθήνα – Θεσσαλονίκη, περνώντας από τα Τέμπη.

Μέχρι να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο, τα δρομολόγια δεν θα θυμίζουν σε τίποτα αυτά του παρελθόντος. Χαμηλές ταχύτητες, μεγαλύτερη διάρκεια διαδρομής, δύο μηχανοδηγοί και ένας συνοδός και παρουσία ενός μόνο τρένου στα τούνελ.

Από την άλλη στις 10:08 αύριο το πρωί θα ξεκινήσει το πρώτο δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη για Αθήνα.

Σήμερα έγινε και το μνημόσυνο του 23χρονου πυροσβέστη μαζί με την κοπέλα του Καλλιόπη, όπου «ράγισαν» καρδιές συγγενών και φίλων για τα δύο αδικοχαμένα νεαρά παιδιά.

Σημειώνεται ότι την άλλη Κυριακή είναι προγραμματισμένο το κεντρικό μνημόσυνο, όπου θα γίνει στο σημείο του δυστυχήματος.

Παράλληλα μέσα στην εβδομάδα επίσης αναμένεται να προχωρήσει η δικαστική διερεύνηση των αιτιών της τραγωδίας με τον εφέτη ανακριτή που έχει αναλάβει την υπόθεση να καλεί νέους μάρτυρες και να ζητεί συμπληρωματικές καταθέσεις από κάποιους που ήδη έχουν εξεταστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.