ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Nέα Φιλαδέλφεια: Δόθηκε στην κυκλοφορία ο ανισόπεδος κόμβος της οδού Πίνδου

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των εργασιών για την άρση επικινδυνοτήτων

Nέα Φιλαδέλφεια: Δόθηκε στην κυκλοφορία ο ανισόπεδος κόμβος της οδού Πίνδου

Στην κυκλοφορία δόθηκε ο ανισόπεδος κόμβος της οδού Πίνδου στη Νέα Φιλαδέλφεια στη συμβολή με τον Κηφισό, καθώς ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των εργασιών για την άρση επικινδυνοτήτων, ενώ εκπονείται νέα μελέτη για εργασίες καθολικής συντήρησης της γέφυρας.

Οι συγκεκριμένες εργασίες ολοκληρώθηκαν εντός 9 ημερών -καθώς βοήθησε και η μειωμένη μετακίνηση λόγω διακοπών- και αφορούσαν στην αποκατάσταση εκτεταμένων φθορών στο τεχνικό τμήμα της κατασκευής, που οδηγούσαν σε πιθανή αποκόλληση τμημάτων και πτώση τους στα διερχόμενα οχήματα αλλά και τους πεζούς.

Η ζημιά προέκυψε, μετά την κακοκαιρία «Μπάλλος» που έπληξε το Λεκανοπέδιο, όπως διαπιστώθηκε από τους μηχανικούς της Διεύθυνσης Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης αναφερόμενος στον περιφερειακό σχεδιασμό για τη βελτίωση του οδικού δικτύου της Αττικής, επεσήμανε ότι προτεραιότητα αποτελεί και η αποκατάσταση επικινδυνοτήτων στα σημεία του οδικού άξονα του Λεκανοπεδίου, όπου αυτή απαιτείται, με στόχο την πρόληψη και την αποτροπή των τροχαίων ατυχημάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.