ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Νέα προβλήματα για την Boeing: Διέκοψε τις πτητικές δοκιμές του 777X έπειτα από βλάβη σε αεροπλάνο

Η εταιρεία δήλωσε ότι ανακάλυψε τη ζημιά στο προσαρμοσμένο τμήμα, το οποίο, όπως είπε, βρίσκεται μεταξύ του κινητήρα και της πτπέρυγας, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συντήρησης

Νέα προβλήματα για την Boeing: Διέκοψε τις πτητικές δοκιμές του 777X έπειτα από βλάβη σε αεροπλάνο

Τις πτητικές δοκιμές του 777X ανακοίνωσε ότι διέκοψε η Boeing, αφού διαπίστωσε βλάβη σε μια δομή ενός από τα αεροσκάφη ευρείας ατράκτου.

Η εταιρεία δήλωσε ότι ανακάλυψε τη ζημιά στο προσαρμοσμένο τμήμα, το οποίο, όπως είπε, βρίσκεται μεταξύ του κινητήρα και της πτπέρυγας, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συντήρησης. Έκτοτε καθήλωσε στο έδαφος τα άλλα τρία αεροσκάφη του στόλου δοκιμών της.

Δεν είχαν προγραμματιστεί άλλες πτητικές δοκιμές για τα άλλα αεροσκάφη, δήλωσε η Boeing.

«Η ομάδα μας αντικαθιστά το εξάρτημα και καταγράφει τυχόν συμπεράσματα από το εξάρτημα και θα συνεχίσει τις πτητικές δοκιμές όταν είναι έτοιμη», ανέφερε η Boeing σε ανακοίνωσή της.

Η εταιρεία ενημέρωσε την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ και τους πελάτες της, οι οποίοι έχουν παραγγείλει 481 αεροσκάφη 777X, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Boeing.

Δεν ήταν άμεσα σαφές εάν η καθήλωση και το ζήτημα θα επηρεάσει την πιστοποίηση και την παράδοση των νέων αεροσκαφών ευρείας ατράκτου, τα οποία έχουν προγραμματιστεί για το 2025, με καθυστέρηση περίπου πέντε ετών.

Η Boeing ξεκίνησε τις πτητικές δοκιμές του αεροσκάφους με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας τον Ιούλιο, ένα σημαντικό ορόσημο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η είδηση έρχεται καθώς η διοίκηση της Boeing, συμπεριλαμβανομένου του νέου διευθύνοντος συμβούλου Κέλι Όρτμπεργκ, προσπαθούν να ξεπεράσουν την κρίση ασφάλειας της εταιρείας που ξεκίνησε με την έκρηξη του βύσματος της πόρτας στις αρχές του έτους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.