ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΟΑΣΘ: Με προσωπικό ασφαλείας τα σημερινά δρομολόγια λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων

Η ανακοίνωση των εργαζομένων του ΟΑΣΘ

ΟΑΣΘ: Με προσωπικό ασφαλείας τα σημερινά δρομολόγια λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων

Λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων του ΟΑΣΘ, σήμερα Τετάρτη (10/7) στη Θεσσαλονίκη θα κυκλοφορούν μόλις 50 λεωφορεία με προσωπικό ασφαλείας.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, παρά το γεγονός πως έχει υπογραφεί Συλλογική Σύμβαση Εργασίας μεταξύ της διοίκησης του Οργανισμού και των εργαζομένων, πριν από έναν μήνα, δεν έχει λάβει ακόμη οριστική έγκριση.

«Υπογεγραμμένη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας μεταξύ Διοίκησης Ο.Α.Σ.Θ. και εργαζομένων εγκεκριμένη από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, προφορικά συμφωνημένη με το Υπουργείο Οικονομικών εδώ και έναν μήνα περιφέρεται από γραφείο σε γραφείο, βρίσκοντας συνεχώς αβάσιμα προσχήματα και ανούσιες δικαιολογίες για την οριστική έγκριση της», σημειώνουν χαρακτηριστικά οι εργαζόμενοι.

«Θα πρέπει όμως και οι κυβερνώντες να συνειδητοποιήσουν ότι δεν μπορεί να εμπαίζουν τους εργαζόμενους και να τους κρατάνε ομήρους. Όταν ο λαός αυτής της χώρας ασφυκτιά κάτω από το βάρος της ακρίβειας, οι εργαζόμενοι στον Ο.Α.Σ.Θ. διεκδικούμε το αυτονόητο. Την τήρηση των συμφωνηθέντων και την ίση μεταχείριση μας με τους εργαζόμενους των αντίστοιχων φορέων των Αθηνών», τονίζουν.

Η ανακοίνωση των εργαζομένων του ΟΑΣΘ για την 24ωρη απεργία

«Για πολλοστή φορά οι εργαζόμενοι στον Ο.Α.Σ.Θ. βρισκόμαστε στο ίδιο έργο θεατές.

Υπογεγραμμένη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας μεταξύ Διοίκησης Ο.Α.Σ.Θ. και εργαζομένων εγκεκριμένη από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, προφορικά συμφωνημένη με το Υπουργείο Οικονομικών εδώ και έναν μήνα περιφέρεται από γραφείο σε γραφείο, βρίσκοντας συνεχώς αβάσιμα προσχήματα και ανούσιες δικαιολογίες για την οριστική έγκριση της.

Οι εργαζόμενοι στον Ο.Α.Σ.Θ. έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι ξέρουμε να σεβόμαστε το επιβατικό κοινό και καταφεύγουμε σε απεργιακές κινητοποιήσεις όταν έχουν εξαντληθεί όλα τα περιθώρια διαπραγμάτευσης και εξεύρεσης λύσεων.

Θα πρέπει όμως και οι κυβερνώντες να συνειδητοποιήσουν ότι δεν μπορεί να εμπαίζουν τους εργαζόμενους και να τους κρατάνε ομήρους.

Όταν ο λαός αυτής της χώρας ασφυκτιά κάτω από το βάρος της ακρίβειας, οι εργαζόμενοι στον Ο.Α.Σ.Θ. διεκδικούμε το αυτονόητο. Την τήρηση των συμφωνηθέντων και την ίση μεταχείριση μας με τους εργαζόμενους των αντίστοιχων φορέων των Αθηνών.

Εξαγγέλλουμε για αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ 10/7/2024 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ.

Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού θα διατεθεί προσωπικό ασφαλείας για την κυκλοφορία 50 λεωφορείων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα ειδικά οχήματα εξυπηρέτησης των Α.Μ.Ε.Α και η νυχτερινή γραμμή του αεροδρομίου θα κυκλοφορήσουν κανονικά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.