ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΟΑΣΘ: Χωρίς λεωφορεία αύριο η Θεσσαλονίκη για τέσσερις ώρες

Δείτε ποιες ώρες

ΟΑΣΘ: Χωρίς λεωφορεία αύριο η Θεσσαλονίκη για τέσσερις ώρες

Σε νέα στάση εργασίας προχωρά αύριο Πέμπτη (25/8), το Συνδικάτο Εργαζομένων του ΟΑΣΘ.

Έτσι, από τις 11:00 έως τις 15:00 η Θεσσαλονίκη θα μείνει χωρίς αστική συγκοινωνία.

Η ανακοίνωση του Συνδικάτου

Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για τα δίκαια αιτήματά μας. Εξαντλείται πλέον και το καλοκαίρι αλλά οι υποσχέσεις και δεσμεύσεις για εξεύρεση λύσεων παραμένουν στις γραφειοκρατικές καλένδες των Υπουργείων.

Οι τελικές υπογραφές για σύναψη νέας Σ.Σ.Ε., σε αντίθεση με άλλους Οργανισμούς , σε μας δείχνει να αποτελούν γόρδιο δεσμό. Για πολλοστή φορά, δείχνοντας ότι για μας δεν αποτελούν αυτοσκοπό οι κινητοποιήσεις, αναστείλαμε προγραμματισμένες απεργίες ευελπιστώντας ότι θα εκτιμηθεί η στάση μας και θα δοθούν οι ανάλογες λύσεις.

Η κατάσταση όμως παραμένει αμετάβλητη και η αγανάκτηση των εργαζομένων έχει κορυφωθεί. Καλούμε πλέον την Κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της έναντι της πόλης μας και των εργαζομένων στην αστική συγκοινωνία, δίνοντας λύσεις και υλοποιώντας τις υποσχέσεις και δεσμεύσεις που κατά καιρούς έχουμε λάβει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε διαφορετική περίπτωση, η ομόφωνη απόφαση των εργαζομένων είναι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων πάσης μορφής, από τις αρχές Σεπτεμβρίου έως την τελική δικαίωση μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.