ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Στο λιμάνι του Πειραιά έδεσε για πρώτη φορά το κρουαζιερόπλοιο «Scarlet Lady» – Εντυπωσιακές εικόνες (βίντεο)

Το Scarlet Lady έχει μήκος 277 μέτρα και πλάτος 38 μέτρα

Στο λιμάνι του Πειραιά έδεσε για πρώτη φορά το κρουαζιερόπλοιο «Scarlet Lady» – Εντυπωσιακές εικόνες (βίντεο)

Στο λιμάνι του Πειραιά βρέθηκε για πρώτη φορά το κρουαζιερόπλοιο «Scarlet Lady».

Ανήκει στην εταιρεία Virgin Voyages του Βρετανού μεγιστάνα Ρίτσαρντ Μπράνσον.

Πρόκειται για το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της Virgin που κατασκευάστηκε το 2019 στην Γένοβα της Ιταλίας και τα ναυπηγεία Fincantieri του Sestri Poniente.

Την αναχώρηση του Scarlet Lady από τον Πειραιά κατέγραψε στον φακό το pireaspiraeus.com.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Scarlet Lady έχει μήκος 277 μέτρα, πλάτος 38 μέτρα και στα 13 καταστρώματα του που είναι για επιβάτες (17 στο σύνολο) μπορεί να φιλοξενήσει 2.770 ενήλικες που εξυπηρετούνται απο 1.160 μέλη πληρώματος. Η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να πλεύσει είναι οι 22 κόμβοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.