ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τα πρώτα υδροπλάνα υποδέχθηκαν η Σκύρος, η Σκόπελος και η Αλόννησος – Δείτε φωτογραφίες 

Με αφετηρία τη βάση της Hellenic Seaplanes στο αεροδρόμιο Μεγάρων πραγματοποιήθηκε το πρώτο σκέλος ταξιδιών

Τα πρώτα υδροπλάνα υποδέχθηκαν η Σκύρος, η Σκόπελος και η Αλόννησος – Δείτε φωτογραφίες 

Σε Σκόπελο, Αλόννησο και Σκύρο πραγματοποίησαν την εμφάνιση τους τα πρώτα υδροπλάνα. 

Με αφετηρία τη βάση της Hellenic Seaplanes στο αεροδρόμιο Μεγάρων πραγματοποιήθηκε το πρώτο σκέλος ταξιδιών με προορισμό τα νησιά των Σποράδων και συγκεκριμένα σε Σκόπελο, Αλόννησο και Σκύρο.

Στις πρώτες αυτές πτήσεις ήταν ο υφυπουργός Υγείας, κ. Μάριος Θεμιστοκλέους, το τηλεοπτικό συνεργείο της κρατικής τηλεόρασης και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Hellenic Seaplanes, κ. Νικόλας Χαραλάμπους.

Το περιεχόμενό τους αφορούσε την εξοικείωση των πληρωμάτων αλλά και του επιχειρησιακού προσωπικού της Hellenic Seaplanes με τους ελληνικούς αιθέρες και θάλασσες, πραγματοποιώντας σειρά προσθαλασσώσεων και αποθαλασσώσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο χρόνος για την εκκίνηση των υδροπλάνων μετρά, πλέον, αντίστροφα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.