ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ταλαιπωρία για επιβάτες πτήσης από Νίκαια σε Μύκονο – Το αεροσκάφος δεν μπορούσε να προσγειωθεί λόγω των ανέμων (φωτο) 

Ο κυβερνήτης ανακοίνωσε στους επιβάτες ότι θα επιχειρήσουν και πάλι σε λίγη ώρα να πετάξουν προς τη Μύκονο

Ταλαιπωρία για επιβάτες πτήσης από Νίκαια σε Μύκονο – Το αεροσκάφος δεν μπορούσε να προσγειωθεί λόγω των ανέμων (φωτο) 

Μεγάλη ταλαιπωρία πέρασαν δεκάδες επιβάτες πτήσης της EasyJet από τη Νίκαια της Γαλλίας προς τη Μύκονο καθώς το αεροσκάφος δεν μπορούσε να προσγειωθεί στον προορισμό του εξαιτίας των ισχυρών ανέμων.

Το αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση, η οποία είχε ήδη καθυστέρηση μιάμιση ώρα, δεν κατάφερε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στην Αθήνα.

Σύμφωνα με υπεύθυνους στη διοίκηση του «Ελευθέριος Βενιζέλος», το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Αθήνας στις 16.30 έπειτα από αποτυχημένη απόπειρα προσγείωσης στη Μύκονο.

Προκειμένου να επιχειρηθεί νέα απογείωση προς τη Μύκονο θα πρέπει ληφθεί πιστοποιητικό βελτίωσης των καιρικών συνθηκών.

Η ταλαιπωρία για τους επιβάτες συνεχίζεται και σύμφωνα με καταγγελία Έλληνα επιβάτη δεν μπορούν εδώ και ώρα να βγουν από το αεροπλάνο και συν τοις άλλοις δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα.

Ο ίδιος ο επιβάτης μεταφέροντας το κλίμα, μίλησε για εξαντλημένους και αγανακτισμένους επιβάτες από την πολύωρη αναμονή και την αβεβαιότητα.

Ο κυβερνήτης της πτήσης ανακοίνωσε νωρίτερα στους επιβάτες ότι θα επιχειρήσουν και πάλι σε λίγη ώρα να πετάξουν προς τη Μύκονο.

Το περιστατικό αυτό υπογραμμίζει για άλλη μια φορά τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσουν οι αεροπορικές μεταφορές λόγω καιρικών συνθηκών, αλλά και την ανάγκη για καλύτερη ενημέρωση των επιβατών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η EasyJet δεν έχει προβεί μέχρι στιγμής σε επίσημη ανακοίνωση για το περιστατικό, ενώ οι επιβάτες αναμένουν με αγωνία την επόμενη προσπάθεια προσγείωσης στο νησί των Κυκλάδων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.