
Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν και στο Μετρό Θεσσαλονίκης αύριο Παρασκευή 7 Μαρτίου, καθώς τρεις κεντρικοί σταθμοί του Μετρό θα παραμείνουν κλειστοί, λόγω των συγκεντρώσεων που έχουν προγραμματιστεί για τις 12:00 το μεσημέρι στην περιοχή του αγάλματος του Βενιζέλου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το έγκλημα των Τεμπών.
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας του Μετρό Θεσσαλονίκης, μετά από εντολή των αρμόδιων αστυνομικών αρχών, από τις 11:00 το πρωί της Παρασκευής οι σταθμοί «Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός», «Βενιζέλου» και «Σιντριβάνι» θα αναστείλουν τη λειτουργία τους.
Οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς τους σταθμούς χωρίς να πραγματοποιούν στάση, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των επιβατών και η ομαλή διεξαγωγή των συγκεντρώσεων.
Η εταιρεία τονίζει ότι θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για την ώρα επαναλειτουργίας των εν λόγω σταθμών, ενώ επισημαίνει πως οι υπόλοιποι σταθμοί του Μετρό θα λειτουργούν κανονικά κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.