ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Θεσσαλονίκη: Σήμερα το πρώτο δοκιμαστικό δρομολόγιο για έξι ηλεκτρικά λεωφορεία του ΟΑΣΘ

Κατασκευάζεται σταθμός φόρτισης

Θεσσαλονίκη: Σήμερα το πρώτο δοκιμαστικό δρομολόγιο για έξι ηλεκτρικά λεωφορεία του ΟΑΣΘ

Λίγο μετά τις 5 σήμερα το πρωί, ξεκίνησε από το αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ στη Σταυρούπολη για το πρώτο δοκιμαστικό του δρομολόγιο το ένα από τα συνολικά έξι ηλεκτρικά λεωφορεία που θα πραγματοποιούν το επόμενο διάστημα δοκιμαστικά δρομολόγια στην πόλη.

Το ηλεκτρικό λεωφορείο φορτίστηκε από τον έναν από τους δύο φορτιστές που τοποθετήθηκαν προσωρινά στο αμαξοστάσιο της Σταυρούπολης, όπως ενημερώνει με βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης.

Κατασκευάζεται σταθμός φόρτισης

Οι δυο φορτιστές μόλις ολοκληρωθούν τα δοκιμαστικά δρομολόγια θα μεταφερθούν στο σταθμό φόρτισης που κατασκευάζεται σε παρακείμενο οικόπεδο ενώ στο σημείο θα εγκατασταθούν ακόμη 53 φορτιστές. Και τα έξι οχήματα είναι φορτωμένα με σακιά άμμου, βάρους περίπου 2,5 τόνων, βάρος που αναλογεί σε ένα μισογεμάτο από επιβάτες λεωφορείο. Θα κάνουν πολλές διαδρομές καθημερινά και για πολλές ώρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πέντε χιλιάδες χιλιόμετρα πρέπει να διανύσουν τα ηλεκτρικά, αθόρυβα και οικολογικά λεωφορεία στη δοκιμαστική τους λειτουργία μέχρι να διαπιστωθεί ότι πληρούν τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού και να τα παραλάβει ο ΟΑΣΘ. Εκατόν δέκα ηλεκτρικά λεωφορεία θα παραληφθούν από το ελληνικό δημόσιο προκειμένου να εξυπηρετήσουν το επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.