ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Επτά ημέρες μετά τα Τέμπη επιβάτες σε ΚΤΕΛ της Θεσ/νίκης τα «είδαν όλα»: Έσπασαν τζάμι για να απεγκλωβιστούν από το λεωφορείο

Στο λεωφορείο επέβαιναν συνολικά 40 άτομα

Επτά ημέρες μετά τα Τέμπη επιβάτες σε ΚΤΕΛ της Θεσ/νίκης τα «είδαν όλα»: Έσπασαν τζάμι για να απεγκλωβιστούν από το λεωφορείο

Με νωπές ακόμα τις εικόνες από το τραγικό έγκλημα στα Τέμπη που στοίχισε την ζωή σε τουλάχιστον 57 άτομα, οι επιβάτες λεωφορείου με προορισμό τα Λαγυνά του δήμου Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη, έκαναν τον σταυρό τους βγαίνοντας από το λεωφορείο.

Περίπου στις 19:00, στο συγκεκριμένο λεωφορείου παρουσιάστηκε βλάβη. Ο οδηγός του οχήματος χρειάστηκε να φρενάρει απότομα με αποτέλεσμα να σβήσει η μηχανή και να μπλοκάρουν οι πόρτες.

Στο λεωφορείο επέβαιναν συνολικά 40 άτομα, ενώ από το συμβάν δεν τραυματίστηκε κανείς.

Ορισμένοι επιβάτες έχασαν την ψυχραιμία τους και ένας εξ αυτών έσπασε το μεγάλο τζάμι του λεωφορείου προκειμένου να απεγκλωβιστεί.

Ο οικονομικός διευθυντής της ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Α.Ε  δήλωσε πως «Μπλόκαρε το πίσω διαφορικό του οχήματος λόγω ρουλεμάν. Φρέναρε ο οδηγός και έσβησε η μηχανή. Χρειάζεται περίπου 1 λεπτό για να ανοίξουν οι πόρτες μόλις πάρει μπροστά η μηχανή.

Πανικοβλήθηκε ο κόσμος. Νόμιζαν ότι βγαίνουν καπνοί, ενώ μύρισαν τα λάστιχα από το φρενάρισμα. Έσπασαν το μεγάλο τζάμι. Μετά άνοιξαν οι πόρτες και κατέβηκαν όλοι επιβάτες με ασφάλεια»,

Όπως εξήγησε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕΘ Γιάννης Τόσκας, έχει ήδη αποστείλει επιστολές προς τα ΚΤΕΛ που διαχειρίζονται δρομολόγια αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο ίδιος, αφορμή στάθηκε η φωτιά που προκλήθηκε σε λεωφορείο από τα ΚΤΕΛ Κιλκίς στα Κοιμητήρια Ευόσμου, η οποία έκαψε ολοσχερώς το όχημα, αλλά και ένα άλλο περιστατικό αποκόλλησης τροχού του ΚΤΕΛ Σερρών στον τερματικό σταθμό του Χορτιάτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.