ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

Τυνησία: Πολυτελές γιοτ Σαουδάραβα πρίγκιπα προσέκρουσε σε προβλήτα – Πριν ανήκε στον Ν.Τραμπ

Το γιοτ έχει εμφανιστεί και σε ταινία του Τζέιμς Μποντ

Τυνησία: Πολυτελές γιοτ Σαουδάραβα πρίγκιπα προσέκρουσε σε προβλήτα – Πριν ανήκε στον Ν.Τραμπ

Η πρόσκρουσή του σε προβλήτα στην Τυνησία προκάλεσε υλικές ζημιές στο πολυτελές γιοτ Kingdom 5-KR που ανήκει στον πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας Αλ Ουαλίντ μπιν Ταλάλ.

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν έχουν αποτυπωθεί οι ζημιές στο αξίας 91 εκατομμυρίων δολαρίων γιοτ το οποίο παλαιότερα ανήκε στον Ντόναλντ Τραμπ ενώ έχει εμφανιστεί και σε ταινία του Τζέιμς Μποντ.

Το ατύχημα σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στην μαρίνα της πόλης Μπιζέρτε στην Τυνησία.

Σύμφωνα με μαρτυρίες «το γιοτ δεν κατάφερε να σταματήσει εγκαίρως και έπεσε στον προβλήτα». Το γιοτ έπεσε στον προβλήτα με την πλώρη αν και ο καπετάνιος του έριξε την άγκυρα για να μειώσει την ταχύτητά του.

Το Kingdom 5-KR έχει περάσει και από τα χέρια του Σουλτάνου του Μπρουνέι, ο οποίος στη συνέχεια το πούλησε το 1988 στον Ντόναλντ Τραμπ με τον Αμερικανό μεγιστάνα να το μετονομάζει σε Trump Princess.

Την κατασκευή του γιοτ, το 1980, είχε ζητήσει ο Σαουράραβας δισεκατομμυριούχος και έμπορος όπλων Αντνάν Κασόγκι, ο οποίος είχε καταβάλει 100 εκατ. δολάρια και το είχε ονοματίσει Nabila.

Το 1983 το γιοτ είχε κάνει ένα «πέρασμα» στην ταίνια «Never Say Never Again» του Τζέιμς Μποντ ως το αρχηγείο του κακού Μαξιμίλιαν Λάργκο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Kingdom 5-KR μπορεί να φιλοξενήσει 22 άτομα και 31 άτομα πλήρωμα. Διαθέτει 11 μεγάλα δωμάτια, πέντε καταστρώματα, πισίνα, σινεμά, κομμωτήριο και πλήρεις υγειονομικές εγκαταστάσεις συμπεριλαμβανομένου ενός χειρουργικού τραπεζιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.