ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

United Airlines: Ανέστειλε τις πτήσεις της προς Ινδία από Σικάγο και Νιούαρκ λόγω των ρωσικών κυρώσεων

Διέκοψε τα δρομολόγια μεταξύ Σαν Φρανσίσκο και Δελχί και μεταξύ Νιούαρκ και Βομβάης

United Airlines: Ανέστειλε τις πτήσεις της προς Ινδία από Σικάγο και Νιούαρκ λόγω των ρωσικών κυρώσεων

Η United Airlines ανακοίνωσε σήμερα 7 Μαρτίου, ότι ανέστειλε επ’ αόριστον δύο πτήσεις της προς την Ινδία αφότου διέκοψε τις πτήσεις των αεροσκαφών της στον εναέριο χώρο της Ρωσίας την περασμένη εβδομάδα λόγω των ρωσικών κυρώσεων στις αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες.

Η αεροπορική εταιρεία με έδρα το Σικάγο ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι διέκοψε τα δρομολόγια μεταξύ Σαν Φρανσίσκο και Δελχί και μεταξύ Νιούαρκ και Βομβάης.

Η αεροπορική εταιρεία ανέφερε ότι εξακολουθεί να σχεδιάζει να πραγματοποιεί πτήσεις στο Δελχί τόσο από το Σικάγο όσο και από το Νιούαρκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κυβέρνηση Μπάιντεν την περασμένη εβδομάδα προσχώρησε στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τον Καναδά στην απαγόρευση των ρωσικών αεροπορικών εταιρειών στον εναέριο χώρο των ΗΠΑ και η Ρωσία επέβαλε αντί-κυρώσεις κλείνοντας τον εναέριο χώρο της στις αεροπορικές εταιρείες αυτών των χωρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.