ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό – Τροχαίο στο ύψος της Δυρραχίου (χάρτης) (upd)

Μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς που κινούνται στο ρεύμα προς Πειραιά

Ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό – Τροχαίο στο ύψος της Δυρραχίου (χάρτης) (upd)

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 19:22). Κυκλοφοριακό έμφραγμα επικρατεί εδώ και ώρα στη λεωφόρο Κηφισού και ειδικότερα στο ρεύμα προς Πειραιά με τα οχήματα να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων από το ύψος της Κηφισιάς μέχρι το Περιστέρι.

Από νωρίς το απόγευμα η κατάσταση ήταν ιδιαίτερα δύσκολη ωστόσο ένα τροχαίο που σημειώθηκε στο ύψος της γέφυρας Ροσινιόλ (Δυρραχίου) έχει προκαλέσει κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο μετά τις 18.30 σημειώθηκε σύγκρουση οχημάτων με συνέπεια η κυκλοφορία στο σημείο να διεξάγεται από ιδιαίτερη δυσκολία και από τις μισές λωρίδες κυκλοφορίας.

Ως συνέπεια είναι τα οχήματα να είναι σχεδόν ακινητοποιημένα και να κινούνται με πολύ χαμηλούς ρυθμούς από το ύψος της Κηφισιάς.

Τροχαίο και στην Ποσειδώνος

Νωρίτερα σύγκρουση οχημάτων σημειώθηκε και στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος της γέφυρας του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος πριν το Δέλτα Φαλήρου στο ρεύμα από Πειραιά προς Γλυφάδα.

Για αρκετή ώρα η διέλευση των οχημάτων από το σημείο γινόταν με δυσκολία και με σημαντικές καθυστερήσεις ωστόσο πλέον η κυκλοφορία εξομαλύνθηκε.

Στα υπόλοιπα σημεία παρατηρείται ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση σε κεντρικές λεωφόρους όπως Κηφισίας, Μεσογείων, Κατεχάκη καθώς και στο κέντρο της Αθήνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.