ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Στο «κόκκινο» η κίνηση στους δρόμους της Αττικής – Σε ποιους υπάρχει μποτιλιάρισμα (χάρτης)

Για μια ακόμη μέρα ο Κηφισός είναι «μαύρος» και στα δύο ρεύματα

Στο «κόκκινο» η κίνηση στους δρόμους της Αττικής – Σε ποιους υπάρχει μποτιλιάρισμα (χάρτης)

Με υπομονή θα πρέπει να «οπλιστούν» οι οδηγοί καθώς στο «κόκκινο» είναι η κίνηση που καταγράφεται για ακόμη ένα πρωινό στους δρόμους της Αττικής.

Για μια ακόμη μέρα ο Κηφισός είναι «μαύρος» και στα δύο ρεύματα, με την κίνηση στην κάθοδο να ξεκινά από το ύψος της Μεταμόρφωσης και μέχρι του Ρέντη τα οχήματα πηγαίνουν σημειωτόν.

Ανάλογη εικόνα και στην άνοδο, με το μποτιλιάρισμα να ξεκινά από το ύψος του Αιγάλεω, ενώ η κατάσταση αποσυμφορείται μετά τον Κόκκινο Μύλο.

Στις υπόλοιπες κεντρικές λεωφόρους της Αττικής, υπομονή απαιτούνται σε λεωφόρο Σχιστού και λεωφόρο Αθηνών, ενώ σε Κηφισίας και Μεσογείων οι καθυστερήσεις επίσης έχουν ξεκινήσει από πολύ νωρίς το πρωί.

Προβλήματα και στους δρόμους γύρω από την Ομόνοια και το Σύνταγμα αλλά και στο κέντρο του Πειραιά. photo photo

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.