ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θεσσαλονίκη: Αυτές είναι οι δυο επιπλέον γραμμές του ΟΑΣΘ που παραδίδονται στα ΚΤΕΛ

Πριν το τέλος της χρονιάς θα δοθεί παράταση ζωής στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών ως τέλος 2023

Θεσσαλονίκη: Αυτές είναι οι δυο επιπλέον γραμμές του ΟΑΣΘ που παραδίδονται στα ΚΤΕΛ

Σε αρκετά δύσκολη κατάσταση φαίνεται πως βρίσκονται οι αστικές συγκοινωνίες στη Θεσσαλονίκη, καθώς ο ΟΑΣΘ παραχωρεί ακόμη δύο δρομολόγια σε λεωφορεία των ΚΤΕΛ.

Ουσιαστικά, η κοινοπραξία των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης- Χαλκιδικής- Κιλκίς και Σερρών, θα αναλάβει δύο πρόσθετες γραμμές του ΟΑΣΘ, ενώ αναμένεται πριν το τέλος της χρονιάς με νομοθετική παρέμβαση, να δοθεί παράταση ζωής στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών ως τέλος 2023.

Συγκεκριμένα, συζητείται να δοθούν τα δρομολόγια ου εξυπηρετούν τις περιοχές Πανόραμα, Χορτιάτη και Φίλυρο, δηλαδή δυο από τις γραμμές 57, 58 και 64, που θα εκτελούνται από τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ Σερρών, χωρίς ωστόσο ακόμη να έχει αποφασιστεί ποιες θα είναι οι δυο γραμμές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η προσθήκη αυτών των δύο γραμμών, στις 31 που ήδη εκτελούνται από τα ΚΤΕΛ, αναμένεται ότι θα ενταχθεί στην επόμενη σύμβαση που θα υπογραφεί μεταξύ ΟΣΕΘ (Οργανισµός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης) και κοινοπραξία ΚΤΕΛ το φθινόπωρο και με την οποία θα παραταθεί η διενέργεια δρομολογίων ως το τέλος της ερχόμενης χρονιάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.