ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

«Ύμνοι» της Le Figaro για τα νησιά της Ελλάδας – «Σε αυτά αξίζει να αγοράσετε σπίτι»

Σε πρόσφατο δημοσίευμά της η γαλλική εφημερίδα αναφέρεται στην μεσογειακή ομορφιά της χώρας μας

«Ύμνοι» της Le Figaro για τα νησιά της Ελλάδας – «Σε αυτά αξίζει να αγοράσετε σπίτι»

Η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro» δημοσίευσε άρθρο με τίτλο «Τα κορυφαία νησιά για την αγορά ακινήτων στην Ελλάδα», επικαλώντας την άποψη οκτώ μεσιτικών γραφείων για τα μέρη που θα έπρεπε οι Γάλλοι να επενδύσουν στη χώρα, αγοράζοντας ακίνητη περιουσία.

Ακολουθεί απόσπασμα από το άρθρο:

«Αν ονειρεύεστε ένα σπίτι δίπλα στη θάλασσα, αλλά θέλετε να μείνετε στην Ευρώπη, η Ελλάδα είναι η φθηνότερη από όλες τις χώρες.

Μπορείτε να βρείτε ένα σπίτι με θέα στη θάλασσα από 350.000 ή 400.000 ευρώ. Στην Ισπανία, την Ιταλία ή την Πορτογαλία, δεν υπάρχουν αυτές οι τιμές.

 Η Ελλάδα προσελκύει περισσότερους από 30 εκατομμύρια επισκέπτες (σ.σ. τουρίστες) κάθε χρόνο με τα πλεονεκτήματα που προσφέρει: Το κλίμα, το τοπίο, τη γαστρονομία το κόστος ζωής, περίπου 14.000 χιλιόμετρα ακτογραμμής και περίπου 200 κατοικημένα νησιά».

Ποια όμως είναι τα ιδανικά μέρη για την αγορά ακινήτων;

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που αναφέρει η Le Figaro στο άρθρο της, έχοντας θέσει κάποια συγκριτικά πλεονεκτήματα, οι προορισμοί που προτείνει κλιμακωτά είναι οι εξής:

  1. Κρήτη
  2. Ρόδος
  3.  Κέα
  4.  Άνδρος
  5. Πάρος
  6.  Σύρος
  7.  Νάξος
  8.  Τήνος
  9.  Κέρκυρα
  10.  Κως
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κλείνοντας το άρθρο, η Le Figaro καταλήγει στο συμπέρασμα πως «η τελική επιλογή είναι μία πολύ προσωπική υπόθεση, καθώς τα ελληνικά νησιά είναι πολύ διαφορετικά μεταξύ τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.