ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ζάκυνθος: Πάλι κλειστή η παραλία «Ναυάγιο» – Τι λένε οι αρμόδιοι

Απαγόρευση πρόσβασης για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι

Ζάκυνθος: Πάλι κλειστή η παραλία «Ναυάγιο» – Τι λένε οι αρμόδιοι

Η σπουδαιά παραλία της Ζακύνθου και μία από τις πιο γνωστές της Ελλάδας, το «Ναυάγιο», θα παραμείνει και φέτος κλειστή.

«Κακά τα ψέματα, οι περισσότεροι που έρχονται στη Ζάκυνθο, έρχονται γιατί θέλουν να κατέβουν στη συγκεκριμένη παραλία. Όμως για λόγους ασφαλείας από πέρσι έχει κλείσει η συγκεκριμένη παραλία ως προς την αποβίβαση των τουριστών. Άλλωστε και ο κ. Λέκκας είχε βγάλει ένα σχέδιο, είχε χωρίσει την παραλία σε 3 ζώνες αλλά δυστυχώς ήταν τόσος πολύς ο κόσμος, που δεν μπόρεσαν να τηρηθούν τα μέτρα», ανέφερε ο δήμαρχος Ζακύνθου, Γιώργος Στασινόπουλος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του καναλιού «Action 24».

Και πρόσθεσε: «Έτσι έκλεισε οριστικά η αποβίβαση στο συγκεκριμένο σημείο. Βέβαια όσοι θέλουν να δουν το μέρος μπορούν να το κάνουν μέσω θαλάσσης, με τα καραβάκια. Έτσι μπορούν να βγάλουν και τις φωτογραφίες τους. Σίγουρα όμως δεν είναι το ίδιο με το να κατεβαίνεις στο σημείο, μιλάμε για υπέροχα νερά».

Σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Λέκκα, ο οποίος υπογράμμισε πως πλέον καμιά τεχνική εργασία δεν μπορεί να καταστήσει ασφαλή την παραλία, ο δήμαρχος Ζακύνθου ανέφερε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το προηγούμενο διάστημα έγινε μια παρουσίαση από το Μετσόβιο Πολυτεχνείο σε συνεργασία με τον κ. Λέκκα ως προς την συντήρηση του πλοίου και της παραλίας. Το συγκεκριμένο σημείο θέλει μια ιδιαίτερη επιστημονική προσέγγιση για να είναι προσβάσιμο αλλά πάντοτε με τα κατάλληλα μέτρα προστασίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.