ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αθήνα: Εξιχνιάστηκε σπείρα δημοσίων υπαλλήλων – Εκβίαζαν ιδιοκτήτες καταστημάτων

«Καμία ανοχή» δηλώνει η Περιφέρεια Αττικής

Αθήνα: Εξιχνιάστηκε σπείρα δημοσίων υπαλλήλων – Εκβίαζαν ιδιοκτήτες καταστημάτων

Η περιφέρεια Αττικής είναι βέβαιη πως θα φανερωθεί όλη η απάτη της σπείρας των δημοσίων υπαλλήλων. Τονίζει πως καμία τέτοια εγκληματική συμπεριφορά δεν θα γίνεται ανεκτή.

Υπενθυμίζεται πως το Σαββατοκύριακο εξιχνιάστηκε σπείρα 14 ατόμων ανάμεσά τους 9 δημόσιοι υπάλληλοι, που εκβίαζαν με παραβάσεις και πρόστιμα ιδιοκτήτες καταστημάτων κυρίως στην Αθήνα, αποκομίζοντας μεγάλα χρηματικά ποσά. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ στην σπείρα εκβιασμών μεταξύ των συλληφθέντων βρίσκονται και δημοτικοί υπάλληλοι της Αθήνας.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας η λεία της σπείρας ανέρχεται πάνω από 700.000 ευρώ το χρόνο!

Κύκλοι της Περιφέρειας Αττικής σημειώνουν πως η προσήλωση στη νομιμότητα, η διαφάνεια και ο σεβασμός στον πολίτη, είναι οι θεμελιώδεις αρχές της διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής.

Φαινόμενα διαφθοράς και εγκληματικές συμπεριφορές, που αμαυρώνουν την εικόνα της Περιφέρειας Αττικής, δεν γίνονται ανεκτές.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής θα προβούν άμεσα σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες, προκειμένου να καταλογιστούν ευθύνες σε όσους εμπλέκονται στην υπόθεση και να επιβληθούν οι σχετικές διοικητικές ποινές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά τις ίδιες πηγές τονίζεται πως: «Είναι αυτονόητο ότι βρισκόμαστε σε συνεννόηση με τις αρχές, προκειμένου να παράσχουμε κάθε δυνατή βοήθεια, ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση και οι ένοχοι να βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.