ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Απαραίτητος» ο Κικίλιας! Μην τρελαίνεστε, είναι απλά το αντίθετο του «παραιτήσιμος». Αλλωστε γιατί να παραιτηθεί; Για 65,000 καμένα στρέμματα και 2 νεκρούς ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Εξελίξεις τώρα: Αρνείται τις κατηγορίες ο πατέρας του 16χρονου που κατηγορείται για βιασμό – Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Ο 16χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα

Εξελίξεις τώρα: Αρνείται τις κατηγορίες ο πατέρας του 16χρονου που κατηγορείται για βιασμό – Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Στην 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε ο 16χρονος για να απολογηθεί που συνελήφθη ύστερα από καταγγελία 13χρονης ότι τη βίασε, σε περιοχή του δήμου Λαγκαδά, όπως σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας άσκησε κακουργηματική δίωξη για βιασμό ανηλίκου και γενετήσιες πράξεις εναντίον προσώπου που συμπλήρωσε τα 12 έτη.

Ο πατέρας του κατηγορούμενου από την πλευρά του δήλωσε πως: «δεν υπήρξε καμία ερωτική πράξη μεταξύ των παιδιών. Ο γιος μου αρνείται ότι την ακούμπησε. Πήγαν απλά μια βόλτα σε ένα κλειστό καφενείο και γύρισαν στα σπίτια τους. Δεν μπορούμε να αντιληφθούμε γιατί έκανε την καταγγελία η 13χρονη».

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Συνελήφθη βραδινές ώρες χθες (01-10-2024) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά, ανήλικος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προηγήθηκε καταγγελία ανήλικης ημεδαπής στην ίδια Υπηρεσία, σύμφωνα με την οποία, την προηγούμενη ημέρα (30-09-2024) στην περιοχή του Λαγκαδά, ο νεαρός προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της, χωρίς τη θέλησή της».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.