Στην 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε ο 16χρονος για να απολογηθεί που συνελήφθη ύστερα από καταγγελία 13χρονης ότι τη βίασε, σε περιοχή του δήμου Λαγκαδά, όπως σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας άσκησε κακουργηματική δίωξη για βιασμό ανηλίκου και γενετήσιες πράξεις εναντίον προσώπου που συμπλήρωσε τα 12 έτη.

Ο πατέρας του κατηγορούμενου από την πλευρά του δήλωσε πως: «δεν υπήρξε καμία ερωτική πράξη μεταξύ των παιδιών. Ο γιος μου αρνείται ότι την ακούμπησε. Πήγαν απλά μια βόλτα σε ένα κλειστό καφενείο και γύρισαν στα σπίτια τους. Δεν μπορούμε να αντιληφθούμε γιατί έκανε την καταγγελία η 13χρονη».

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Συνελήφθη βραδινές ώρες χθες (01-10-2024) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά, ανήλικος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προηγήθηκε καταγγελία ανήλικης ημεδαπής στην ίδια Υπηρεσία, σύμφωνα με την οποία, την προηγούμενη ημέρα (30-09-2024) στην περιοχή του Λαγκαδά, ο νεαρός προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της, χωρίς τη θέλησή της».