ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΗΠΑ: Οδηγός λεωφορείου αγόρασε ρούχα σε παιδί που έκλαιγε επειδή δεν είχε να φορέσει για τη γιορτή του σχολείου του

Η συγκεκριμένη ιστορία έχει συγκινήσει πλήθος κόσμου στο Διαδίκτυο

ΗΠΑ: Οδηγός λεωφορείου αγόρασε ρούχα σε παιδί που έκλαιγε επειδή δεν είχε να φορέσει για τη γιορτή του σχολείου του

Μια ένδειξη αλληλεγγύης και προσφοράς στους μη έχοντες έρχεται να αποτυπωθεί μέσα από την ιστορία του Larry Farrish Jr, οδηγού λεωφορείων στο Λούισβιλ της πολιτείας Κεντάκι των ΗΠΑ.

Ο Larry λοιπόν καθώς έκανε τη καθημερινή του διαδρομή παρατήρησε τον Levi έναν μικρό αγόρι να στέκεται λυπημένο στη στάση λεωφορείου.

Τότε, ο 35χρονος οδηγός τον ρώτησε τι συμβαίνει, με τον νεαρό μαθητή να του εξηγεί ότι θέλει να λάβει μέρος στο πιτζάμα πάρτι που διοργανώνει το σχολείο του, ωστόσο δεν μπορεί, καθώς δεν έχει τα κατάλληλα ρούχα.

Αμέσως, ο Larry χωρίς δεύτερη σκέψη αγόρασε τις πιτζάμες για τον Levi και ερωτώμενος από δημοσιογράφους σε σχετική συνέντευξη εφόσον μαθεύτηκε το γεγονός, απάντησε τα εξής:

«Συνήθως όταν σταματάω, στέκεται εκεί και με περιμένει με ένα μεγάλο χαμόγελο, αλλά εκείνη τη μέρα, καθόταν στο έδαφος με ένα μπουφάν στο κεφάλι του. Τον ρώτησα, ‘Έι φίλε, τι συμβαίνει; Τι συμβαίνει;”».

Τότε ήταν η στιγμή που έλαβε την απάντηση για την έλλειψη των κατάλληλων ρούχων από τον Levi, με τον οδηγό να προσθέτει πως: «Σκέφτηκα ότι πρέπει να το διορθώσω αυτό», αγοράζοντας του έτσι δυο σετ πιτζάμας.

«Μπορώ να πω ότι ο κύριος Larry είναι καλός και η καρδιά του είναι γεμάτη χαρά. Όταν μου έδωσε τις πιτζάμες, έκλαψα από χαρά», απάντησε ο Levi, όταν ρωτήθηκε πως αισθάνθηκε με το δώρο που έλαβε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Larry Farrish Jr είναι ιδιαίτερα γνωστός στην ευρύτερη περιοχή του Λούσβιλ για τις ενάρετες κινήσεις του, κάτι που επιβεβαιώνουν μέσω των social media και άλλα άτομα που είχαν λάβει δώρα από τον ίδιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.