ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κ.Παπαζάχος για Άγιο Όρος: «Δεν μπορεί να αποκλειστεί ένας μεγαλύτερος σεισμός»

«Είμαστε επιφυλακτικοί γιατί η ακολουθία επιμένει εδώ και αρκετές εβδομάδες»

Κ.Παπαζάχος για Άγιο Όρος: «Δεν μπορεί να αποκλειστεί ένας μεγαλύτερος σεισμός»

Ο καθηγητής στο τμήμα Γεωλογίας του ΑΠΘ, Κώστας Παπαζάχος, μιλώντας για τις δύο σεισμικές δονήσεις που σημειώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο Άγιο Όρος, τόνισε πώς δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για την τεκτονική ταυτότητα της περιοχής και «δεν μπορεί να αποκλειστεί ένας μεγαλύτερος σεισμός».

Παράλληλα ανέφερε πως «είμαστε επιφυλακτικοί γιατί η ακολουθία επιμένει εδώ και αρκετές εβδομάδες».

Στις 16:24 καταγράφηκε σεισμός 4,1 Ρίχτερ με επίκεντρο 11 χιλιόμετρα δυτικά- βορειοδυτικά των Καρυών. Δεκαπέντε λεπτά αργότερα σημειώθηκε νέα δόνηση, μεγέθους 4,2 Ρίχτερ, στην ίδια περιοχή.

Ακολούθησαν και άλλοι σεισμοί, ανάμεσά τους δόνηση 3,6 Ρίχτερ στις 19:52 και 3,1 Ρίχτερ στις 19:03, με το επίκεντρο πάντα στην ίδια περιοχή, κοντά στις Καρυές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.