«Βέλη κατά πάντων» έριξε ο σεΐχης Ναΐμ Κασέμ κατά τη διάρκεια ομιλίας του με αφορμή τον θάνατο του Χασάν Νασράλα. Το δεξί χέρι του αποθανόντα αρχηγού της Χεζμπολάχ και δεύτερος τη τάξει παράγοντας της ένοπλης οργάνωσης, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει μια χερσαία εισβολή του Ισραήλ στα εδάφη της χώρας του. 

Στην ομιλία του τόνισε ότι οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ δολοφονούν και σφάζουν άμαχο και αθώο πληθυσμό, ενώ μάλιστα δήλωσε πως: «Οι ΗΠΑ είναι εταίρος με το Ισραήλ, μέσω απεριόριστης στρατιωτικής υποστήριξης – πολιτισμικά, πολιτικά, οικονομικά […] Είμαστε έτοιμοι εάν οι Ισραηλινοί θελήσουν χερσαία εισβολή, οι δυνάμεις της αντίστασης είναι έτοιμες για αυτό. Είμαστε έτοιμοι. Ο ισραηλινός εχθρός δεν θα πετύχει τους στόχους του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, ο Ναΐμ Κασέμ επανέλαβε κάτι που είχε διαμηνύσει και στο παρελθόν, ότι δηλαδή θα συνεχίσει με αμείωτο ρυθμό και μεγαλύτερη ένταση τις επιθέσεις με ρουκέτες ενάντια στο Ισραήλ μέχρι να υπάρξει κατάπαυση του πυρός στη Γάζα. Την περασμένη εβδομάδα, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ότι η ομάδα πλέον μπαίνει σε μια «νέα εποχή» όσον αφορά τη διαμάχη της με το Ισραήλ.