ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο ηγετικός ρόλος του Γιβραλτάρ στον τομέα της ναυτιλίας σε διεθνές επίπεδο παρουσιάστηκε στα Ποσειδώνια 2024

Το περίπτερο προσέλκυσε το ενδιαφέρον και την παρουσία πολλών αξιωματούχων, πολιτικών, επιχειρηματιών και υψηλόβαθμων στελεχών της ναυτιλίας

Ο ηγετικός ρόλος του Γιβραλτάρ στον τομέα της ναυτιλίας σε διεθνές επίπεδο παρουσιάστηκε στα Ποσειδώνια 2024

Ο ηγετικός ρόλος του Γιβραλτάρ στον τομέα της ναυτιλίας σε διεθνές επίπεδο αλλά και οι σημαντικές ευκαιρίες για επενδύσεις παρουσιάστηκαν στα Ποσειδώνια 2024, την κορυφαία ναυτιλιακή έκθεση στον κόσμο, που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 3 και 7 Ιουνίου στο εκθεσιακό κέντρο AthensMetropolitan Expo.

Το περίπτερο του Γιβραλτάρ, MARITIME SERVICES HM GOVERNMENT OF GIBRALTAR, που βρισκόταν στη θέση 1.102 του Hall 1,προσέλκυσε το ενδιαφέρον και την παρουσία πολλών αξιωματούχων, πολιτικών, επιχειρηματιών και υψηλόβαθμων στελεχών της ναυτιλίας.

Μετά την επίσημη τελετή εγκαινίων των Ποσειδωνίων, επισκέφθηκε το περίπτερο, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού (ΓΕΝ) Αντιναύαρχος Δημήτριος Ελευθέριος Κατάρας ΠΝ, ο Έλληνας υφυπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννης Παππάς και συζήτησε με τον CEO & Captain of the Gibraltar Port Authority John Chio και τον Gibraltar Maritime Administrator Dylan Cocklan,για τον επιτυχημένο θεσμό των Ποσειδωνίων.

Το περίπτερο του Γιβραλτάρ επισκέφθηκε ο υπουργός Υποδομών και  Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Διευθύνων Σύμβουλος των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, η βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ. Κατερίνα Μονογυιού και ηγετικές προσωπικότητες της ναυτιλιακής κοινότητας.

Όλη η αποστολή, με επικεφαλής: την υπουργό Ναυτιλίας κα. Gemma Arias – Vasquez (Minister for Maritime Affairs – Government of Gibraltar) τη Ναυτιλιακή Διοίκηση του Γιβραλτάρ, Dylan Cocklan (Gibraltar Maritime Administrator), τη Λιμενική Αρχή του Γιβραλτάρ, John Chio (CEO and Captain of the Port – Gibraltar Port Authority) είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του Γιβραλτάρ για όσους θέλουν να επενδύσουν στον ναυτιλιακό τομέα, να γνωρίσουν πολλές αξιόλογες εταιρίες, εκπροσώπους θεσμικών φορέων, παραγωγικών τάξεων και να παρουσιάσουν τις δυνατότητες που έχουν, τις πολυδιάστατες υπηρεσίες που προσφέρουν σε εμπορικές εταιρίες και σε εταιρίες, που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Ναυτιλίας και του Yachting.

Συζητώντας με κορυφαίους επαγγελματίες και αναλύοντας τις εμπειρίες, σημαντικών παραγόντων του κλάδου προέκυψε γόνιμη ανταλλαγή απόψεων και βέλτιστων πρακτικών, οι οποίες αποτελούν την προϋπόθεση για την προώθηση της καινοτομίας, και της αριστείας στις προσφερόμενες υπηρεσίες.

Εξέφρασαν την ικανοποίησή τους και την ευχαρίστηση από τη διοργάνωση και ανανέωσαν τη συμμετοχή τους για το 2026.

Διοργάνωση: LEVEL Communications

Ντίνα Καπνίση, Gemma Arias -Vasquez ,Υπουργός Ναυτιλίας (Minister for Maritime Affairs – Government of Gibraltar)Ειρήνη Κάτρη (Level Communications)

Dylan Cocklan, Gibraltar Maritime Administrator, Χρήστος Σταϊκούρας, Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, John Chio, CEO & Captain of the Gibraltar Port Authority

John Chio, CEO & Captain of the Gibraltar Authority, Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού (ΓΕΝ) Αντιναύαρχος Δημήτριος Ελευθέριος Κατάρας ΠΝ, Dylan Cocklan, Gibraltar Maritime Administrator.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.