ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σύνοδος Κορυφής των BRICS: Ο Β.Πούτιν θα συναντηθεί με τον Ρ.Τ.Ερντογάν στις 23 Οκτωβρίου

Ο Ρώσος πρόεδρος έχει προγραμματίσει μια ξεχωριστή συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του

Σύνοδος Κορυφής των BRICS: Ο Β.Πούτιν θα συναντηθεί με τον Ρ.Τ.Ερντογάν στις 23 Οκτωβρίου

Συνάντηση με τον Ρ.Τ.Ερντογάν θα έχει ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στις 23 Οκτωβρίου στο Καζάν, στη Σύνοδο Κορυφής των BRICS.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν υποδέχθηκε στο Κρεμλίνο τον πρόεδρο της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης, Νουμάν Κουρτουλμούς, ο οποίος βρίσκεται στη Ρωσία για επίσημη επίσκεψη.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι σχέσεις μας με την Τουρκία αναπτύσσονται σε όλους τους τομείς. Μόλις πρόσφατα, συναντηθήκαμε με τον πρόεδρο της Τουρκίας κ. Ερντογάν στην Αστάνα. Τον Οκτώβριο θα συναντηθούμε ξανά στο Καζάν, στη Σύνοδο Κορυφής των BRICS, έχουμε προγραμματίσει μια ξεχωριστή συνάντηση μαζί του», είπε στον Τούρκο συνομιλητή του ο Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ο ίδιος τόνισε ότι οι σχέσεις μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας αναπτύσσονται με μεγάλη επιτυχία σε όλους σχεδόν τους τομείς, σχολιάζοντας: «Γενικά, είμαστε καλοί γείτονες και εργαζόμαστε προς όφελος των λαών μας, των χωρών μας και τα καταφέρνουμε όλα, εν γένει. Υπάρχουν ζητήματα που απαιτούν την ιδιαίτερη προσοχή μας. Τώρα, θα ανταλλάξουμε πολύ σύντομα απόψεις για όλους αυτούς τους τομείς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καταλήγοντας, ο Ρώσος πρόεδρος απηύθυνε τις «θερμότερες ευχές» του στον πρόεδρο Ερντογάν και είπε ότι τον περιμένει στη Ρωσία, στο Καζάν, όπου θα έχει μαζί του τετ-α-τετ στις 23 Οκτωβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.