ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τα ανταλλάγματα που ζητά η Τεχεράνη για να μην επιτεθεί στο Ισραήλ

Σύμφωνα με το CNN, η Τεχεράνη διαπραγματεύεται σκληρά και όλα είναι ανοιχτά

Τα ανταλλάγματα που ζητά η Τεχεράνη για να μην επιτεθεί στο Ισραήλ

Εντείνονται σύμφωνα με το CNN  οι προσπάθειες της παγκόσμιας κοινότητας ώστε Ισραήλ και Χαμάς να καταλήξουν σε μία συμφωνία κατάπαυσης του πυρός. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες η Τεχεράνη διαπραγματεύεται σκληρά τα ανταλλάγματα για να μην επιτεθεί στο Ισραήλ έχοντας καταστήσει σαφές πως το Ιράν χρειάζεται διπλωματική κάλυψη.

Το ερώτημα που ακόμα δεν έχει απαντηθεί είναι αν αυτά που συζητούνται πίσω από «κλειστές πόρτες» είναι ικανά να ματαιώσουν τον όποιον σχεδιασμό του Ιράν για αντίποινα.

Ή τουλάχιστον, όπως εκτιμά το CNN, η εκδοχή αυτή κέρδισε έδαφος μεταξύ των περιφερειακών ηγετών που συγκεντρώθηκαν σε έκτακτη σύνοδο κορυφής στην Τζέντα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι το κλίμα που υπάρχει στην περιοχή καθώς από τη δολοφονία του πολιτικού αρχηγού της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια στην Τεχεράνη την περασμένη εβδομάδα, οι ηγέτες της Ισλαμικής Δημοκρατίας έχουν ορκιστεί εκδίκηση εναντίον του Ισραήλ, το οποίο θεωρούν υπεύθυνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.