Επεισοδιακή κατάληξη είχε η προσπάθεια αστυνομικών του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κιλκίς, να ελέγξουν όχημα του οποίου οδηγός ήταν ένα 40χρονος Αλβανός υπήκοος.

Το συμβάν εκτυλίχθηκε στη Δυτική Θεσσαλονίκη με τον δράστη να προσπαθεί να ξεφύγει ανεβάζοντας ταχύτητα, χτυπώντας παράλληλα με την πόρτα έναν από τους αστυνομικούς. Σαν να μην έφτανε αυτό, ακολούθησε η ρίψη της κάνναβης βάρους 1,42 kg από το όχημα, ενώ στη συνέχεια εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και διέφυγε με τα πόδια.

Τα στοιχεία του πάντως έχουν ταυτοποιηθεί και ο ίδιος αναζητείται από τις Αρχές. Αξίζει να σημειωθεί ότι συνελήφθη η 33χρονη σύντροφός του που ήταν συνοδηγός, ενώ παράλληλα έγιναν περαιτέρω έρευνες στο σπίτι τους στην ανατολική Θεσσαλονίκη, όπου και βρέθηκαν μια ηλεκτρονική ζυγαριά και κοκαΐνη 5,78 γραμμαρίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος της 33χρονης και του αναζητούμενου συνεργού της σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ ο τραυματίας αστυνομικός μετέβη στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.