ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι ΗΠΑ πήραν 300 εκατ, ευρώ από τη Novartis χάρη στον Παύλο Σαράκη. Η Ελλάδα τι ακριβώς πήρε, είπαμε;

Χ.Δούκας: Προβακάτσια η είδηση για δείπνο με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Τελικά διαψεύστηκε η πληροφορία για τον υποψήφιο προέδρου του ΠΑΣΟΚ - Τι λέει για την κεντροαριστερά

Χ.Δούκας: Προβακάτσια η είδηση για δείπνο με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Την Τρίτη κυκλοφόρησε η είδηση πως ο Χάρης Δούκας, δήμαρχος της Αθήνας και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, βρέθηκε σε δείπνο με τον Θανάση Θεοχαρόπουλο και τον Γιάννη Ραγκούση.

Η πληροφορία, που διαψεύθηκε παταγωδώς, είχε διοχετευθεί από πράσινο «καλοθελητή», ο οποίος ή εργαλειοποιήθηκε ή ενστερνίζεται την άποψη ότι οι πολιτικές μάχες δεν κερδίζονται επί του πολιτικού πεδίου αλλά με χοντροκομμένες προβοκάτσιες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εντελώς συμπτωματικά, λίγες ώρες πριν «φύγει η συντροφική σφαίρα», ο Χάρης Δούκας σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Meeting Point του Newsbomb.gr, είχε περιγράψει ανοικτά και καθαρά την άποψή του για την ανασύνθεση της κεντροαριστεράς, όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.