Ένας ισχυρά δομημένος άνθρωπος που υπηρέτησε στον αμερικανικό στρατό στο Αφγανιστάν και το Κουβέιτ, και επίσης  συμμετείχε σε  αντιτρομοκρατικές αποστολές ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, την Αλ Κάιντα και τους λιβανέζους μαχητές της Χεζμπολάχ, ο Λουίς Ελιζόντο δεν φαίνεται να φοβάται εύκολα.

">

Ωστόσο, ακόμη και ο ίδιος παραδέχεται ότι «το αίμα του πάγωσε» όταν τα παιδιά του ανέφεραν ότι είδαν μια πράσινη, λαμπερή σφαίρα να αιωρείται στον αέρα κοντά τους μέσα στο σπίτι της οικογένειάς τους στο Μέριλαντ έξω από την Ουάσιγκτον DC.

Η τρισδιάστατη μπάλα ήταν «ημιδιαφανής και γεμάτη με ένα απόκοσμο πράσινο φως» και «συμπεριφερόταν σαν να την καθοδηγούσε κάποια νοημοσύνη», σταματούσε νεκρή ακόμα στον αέρα προτού παρασυρθεί από ένα διάδρομο και εξαφανιστεί. Ο Λουίς Ελιζόντο λέει σε άλλη περίπτωση ότι είδε το ίδιο πράγμα – ένα λαμπερό πράσινο αντικείμενο, στο μέγεθος μιας μπάλας μπάσκετ και με «μαλακές άκρες που δεν ήταν καθορισμένες» να επιπλέει αργά από την κουζίνα τους στην πόρτα του υπνοδωματίου του ακριβώς κάτω από το ύψος της οροφής πριν εξαφανιστεί σε έναν τοίχο .

Η σύζυγός του, Jenn, το είδε επίσης για δέκα ολόκληρα δευτερόλεπτα που εμφανίστηκε – γεγονός που του έδωσε τεράστια ανακούφιση δεδομένου ότι «ήταν μια απέραντη σκεπτικιστική σε όλο αυτό».

Ο Ελιζόντο ισχυρίζεται ότι τα στοιχεία για εξωγήινους κρύβονται σε κοινή θέα, εδώ στη Γη

Ο πρώην αξιωματούχος του Πενταγώνου έχει κάνει τρομακτικούς ισχυρισμούς σχετικά με το τι πραγματικά γνωρίζουν τα παλιά «αφεντικά» του για τους εξωγήινους – και την απειλή που αποτελούν για την ανθρωπότητα

Ακριβώς αυτό για το οποίο ήταν σκεπτικιστής– και αυτό που πιστεύει ακράδαντα – είναι η ύπαρξη εξωγήινων και οι οποίοι βρίσκονται ήδη στη  Γη.

Επιπλέον, η κυβέρνηση των ΗΠΑ το γνωρίζει πλήρως αυτό, αλλά επιλέγει να κρύβεται από το κοινό στη μητέρα όλων των συγκαλύψεων.

Αυτοί οι εκπληκτικοί ισχυρισμοί έχουν γίνει τώρα από τον Ελιζόντο ένα συγκλονιστικό νέο βιβλίο, με τίτλο «Είναι επικείμενο – Μέσα στο Πεντάγωνο για το κυνήγι του UFO» «Imminent – ​​Inside The Pentagon’s Hunt For UFOs».

Είναι ένα βιβλίο που έχει χαρακτηριστεί από κάποιους  ως πολύ πιο σημαντικό, επειδή ο Ελιζόντο δεν είναι κάποιος ερασιτέχνης «κυνηγός» φαντασμάτων αλλά ο πρώην αξιωματικός των στρατιωτικών πληροφοριών που οδήγησε στην πραγματικότητα αυτό το κυνήγι.

Ο 52χρονος είναι ο πρώην επικεφαλής του σκιωδούς Προγράμματος Αναγνώρισης Αεροδιαστημικών Απειλών (AATIP) του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ.

Και θα ήθελε να ξέρουμε ότι δεν άρχισε να βλέπει αυτές τις μικρές πράσινες φωτεινές μπάλες παρά μόνο αφού πήγε να δουλέψει για την AATIP και τις αναγνώρισε για έναν από τους πιο συνηθισμένους τύπους UFO – ή Unidentified Anomamalous Phenomena (UAP) όπως αναφέρονται πλέον.

Στο μυαλό του, δύσκολα θα μπορούσε να ήταν σύμπτωση. Κάποιοι από τους συναδέλφους του είχαν αναφέρει παρόμοιες θεάσεις εκεί που ζούσαν. Ήταν κάποια «πιο προηγμένη νοημοσύνη» που έλεγχε τους ανθρώπους που τους ερευνούσαν; αναρωτήθηκε ο Elizondo.

Αναπόφευκτα, το βιβλίο του έχει αναστατώσει έναν κόσμο που έχει περάσει δεκαετίες παλεύοντας απεγνωσμένα για να τον πάρουν στα σοβαρά.

Ο ίδιος είχε  κορυφαία άδεια πρόσβασης  και εργαζόταν για επτά χρόνια για μια μυστική μονάδα έρευνας UFO της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Και προσθέτει  ότι  ότι μας το αποκρύπτουν συγκεκριμένοι αξιωματούχοι του Πενταγώνου που φοβούνται ότι η αποκάλυψη θα προκαλέσει μαζικό πανικό.

Ισχυρίζεται ότι τα καθαρά πλάνα – που αποκαλύφθηκαν πριν από μερικά χρόνια – με UFO που καταγράφηκαν από πιλότους μαχητικών των ΗΠΑ, αποδεικνύουν ότι πρόκειται για  εξαιρετικά προηγμένες μηχανές.

Και ακόμη χειρότερα, οι σχετικά αδύναμες άμυνές μας είναι αδύναμες να τους σταματήσουν.

«Αυτά τα σκάφη δεν είναι φτιαγμένα από ανθρώπους», δηλώνει ευθαρσώς και ωμά ο Elizondo.

«Η ανθρωπότητα δεν είναι στην πραγματικότητα η μόνη ευφυής ζωή στο σύμπαν, ούτε το άλφα είδος».

Αυτά τα «σκάφη» λειτουργούν με «πλήρη ατιμωρησία σε όλο τον κόσμο τουλάχιστον από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά», επιμένει και έχουν την ικανότητα «να κινούνται με τρόπους που αψηφούν τις γνώσεις μας για τη φυσική… εντός της ατμόσφαιρας ή και της θάλασσας».

Τα UFO, τονίζει, παρουσιάζουν «στην καλύτερη περίπτωση, ένα πολύ σοβαρό ζήτημα εθνικής ασφάλειας και στη χειρότερη, την πιθανότητα υπαρξιακής απειλής για την ανθρωπότητα».