ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο διευθυντής ΜΕΘ ΠΑΓΝΗ κατηγορεί τους ανεμβολίαστους: «Αυτοί φταίνε που θα γεμίσουν οι ΜΕΘ και όχι το κράτος»

Ο διευθυντής ΜΕΘ ΠΑΓΝΗ κατηγορεί τους ανεμβολίαστους: «Αυτοί φταίνε που θα γεμίσουν οι ΜΕΘ και όχι το κράτος»

Επίθεση στους ανεμβολίαστους έκανε ο διευθυντής της ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ (Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου) Δημήτρης Γεωργόπουλος υποστηρίζοντας πως αυτοί θα φταίνε που θα γεμίσουν ξανά οι ΜΕΘ.

«Προς ανεμβολίαστους. Είναι θέμα χρόνου η Μ.Ε.Θ. του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, που ας σημειωθεί είναι από τις μεγαλύτερες της χώρας (27 κλίνες), να μην έχει τη δυνατότητα να δεχθεί ασθενείς με COVID-19. Η κοινή φράση “γιατρέ κάντε ότι μπορείτε για τον πατέρα μου ή τη μητέρα μου” (όταν ο πατέρας ή η μητέρα θα μπορούσαν εδώ και πολύ καιρό να είναι πλήρως εμβολιασμένοι), φαντάζει παράταιρη. Ιδιαίτερα εάν γνωρίζουμε ότι η Μ.Ε.Θ. ελάχιστα (ή και τίποτε) μπορεί να προσφέρει σε ηλικιωμένους ασθενείς ή σε ασθενείς με σημαντικά χρόνια προβλήματα υγείας. Κάνω έκκληση τώρα που τελειώνουν οι διακοπές να εμβολιαστείτε με τα ασφαλή εμβόλια που υπάρχουν. Αλλιώς οι υπηρεσίες υγείας (προς ανεμβολίαστους και εμβολιασμένους) θα είναι προβληματικές. Και αυτό θα συμβεί με ευθύνη των ανεμβολίαστων και όχι του κράτους», έγραψε στην ανάρτησή του.

Δείτε την:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.