Ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στον εμβολιασμό των όσων έχουν ήδη νοσήσει με κορωνοϊό και με επιστημονικά δεδομένα αναλύει εάν αυτός χρειάζεται ή όχι.
Όσα αναφέρει
«ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΟΣΗΣΕ ΜΕ COVID-19 , ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ, ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ;
Ξέρουμε ότι η ανοσία αποτελείται από δύο σκέλη, όπως εσείς έχετε δύο πόδια… Την Χημική (αντισώματα) και την Κυτταρική (κυτταροτοξικά κύτταρα και κύτταρα μνήμης)
Οταν έχουμε ιογενή λοίμωξη, πρώτα επιλαμβάνονται τα αντισώματα τα οποία προσκολλώνται στα αντιγόνα του ιού ( όχι μόνο στην ακίδα) , αφ ενός εμποδίζοντας την είσοδό του στο κύτταρο και αφ´ ετέρου την παρουσίαση του στα κύτταρα του ανοσολογικού συστήματος που θα τον καταστρέψουν και θα ενεργοποιήσουν τον μηχανισμό αμύνης και επούλωσης, πλήρως.
Τα αντισώματα, όταν τελειώσουν την δουλειά τους, προοδευτικά πέφτουν. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΣΙΑΣ. ΔΙΟΤΙ ΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΜΝΗΜΗΣ που ανήκουν στην Κυτταρική Ανοσία, εφ όρου ζωής!
Κάθε, μελλοντική επαφή σας με τον ιό, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ, χωρίς να το καταλάβετε. Έναν Εμβολιασμό, χωρίς τις ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου! Έναν ισχυρότερο εμβολιασμό από οποιοδήποτε εμβόλιο!
Αυτή η ανοσολογική μνήμη δεν χάνεται , αλλά οι ιοί αλλάζουν. Πάλι όμως μένουν διασταυρούμενες αντιδράσεις στα υπόλοιπα αντιγόνα του ιού που δεν μεταλλάχθηκαν και διασφαλίζουν ότι αν νοσήσετε αυτό θα γίνει ηπιότερα.
Είναι απόλυτα αυτά που σας λέω; ΟΧΙ , όπως τίποτε δεν είναι απόλυτο στην ζωή. Υπάρχουν περίοδοι ανοσοκαταστολής που περνούμε ( κυρίως μετά νόσηση από άλλους ιούς), ιδιοσυστασιακά αίτια που εμποδίζουν την σωστή ένταση της ανοσολογικής αντίδρασης , πχ ηλικία κλπ.
Στην συντριπτική πλειοψηφία, όμως συμβαίνουν αυτά που περιγράφω μετά την φυσική νόσηση.
Πως είμαι βέβαιος; Πρώτον το λένε όλες οι ανοσολογίες! Και το κυριότερο το επιβεβαιώνουν οι στατιστικές από το Ισραήλ που λένε ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 1% ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΑΦΟΡΑ ΠΡΟΤΕΡΟΝ ΝΟΣΗΣΑΝΤΕΣ
Και μην ξεχνατε: Η φυσική νόσηση είναι ισχυροτέρα πάσης άλλης μορφής υπάρχουσας ενεργητικής (εμβολίου) και παθητικής (μονοκλωνικά αντισώματα κλπ) ανοσοποίησης.
Τώρα ξέρετε. Η απόφαση , αν χρειάζεστε μια δόση εμβόλιο μετά 6 μήνες , από την φυσική νόσηση σας, είναι ΔΙΚΗ ΣΑΣ…»