Το ελληνικό γιαούρτι αποτελεί πηγή θρεπτικών συστατικών, καθώς παρασκευάζεται από φρέσκο γάλα το οποίο πήζει και ζυμώνεται με τη βοήθεια καλών βακτηρίων.
Το γιαούρτι, απαραίτητο στο καθημερινό διαιτολόγιο μικρών και μεγάλων, αποτελεί μια πολύτιμη και εύπεπτη τροφή με υψηλή βιολογική αξία.
Είναι πλούσιο σε ασβέστιο, φώσφορο, βιταμίνες του συμπλέγματος Β και πρωτεΐνες και βοηθά, μεταξύ άλλων, στη σωστή ανάπτυξη των παιδιών, στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, στην καλύτερη λειτουργία του εντερικού συστήματος και γενικότερα στη διατήρηση της καλής υγείας του οργανισμού.
Δείτε αναλυτικά τα οφέλη από την κατανάλωση ελληνικού γιαουρτιού για την υγεία:
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.